Novi – stari Zmaj sleteo na Krov

05/02/2021VESTI

Fudbalski klub Voždovac postavio je visoke ambicije za prolećni deo sezone, a u skladu sa tim na Krov se vratio iskusni vezni igrač Aleksandar Stanisavljević.

Posle Austrije, Mađarske, Izraela i Kazahstana, došlo je vreme da 31-godišnji fudbaler ponovo postane Zmaj. U sezoni 2019/20 osvojio je simpatije navijača, a da je veoma cenjen igrač govori to koliko su mu se obradovali saigrači, stručni štab i uprava kluba.

Stanisavljević je izuzetan fudbaler i drago nam je što je ponovo deo Voždovca. Pored njegovih igračkih kvaliteta, verujem da će svojim iskustvom pomoći našem mladom timu. Ponosni smo što naši bivši igrači Voždovac doživljavaju kao svoj drugi dom i uvek se rado vraćaju na Krov„, istakao je generalni direktor, gospodin Miloš Mirković.

Mišljenje gospodina Mirkovića potvrdio je i novi-stari Zmaj.

Lepo je vratiti se u klub iz kog nosiš lepe uspomene. Voždovac je poznat po porodičnoj atmosferi i to je bio jedan od glavnih razloga što sam rado prihvatio poziv da ponovo zaigram na Krovu. Želim da pomognem ekipi da zajedno ostvarimo ciljeve, a smatram da ovaj klub može da se bori za visoku poziciju na tabeli„, poručio je vezista.

Stanisavljević je sa Voždovcem potpisao uvor na šest meseci, odnosno do kraja tekuće sezone.

Ostavite komentar