Novi PR i Marketing menadžment stigao u Voždovac

25/08/2020VESTI

Fudbalski klub Voždovac izdvojio se u prethodne dve sezone kao klub koji na moderan način pristupa promociji svojih aktivnosti i igrača, a ljubitelji Zmajeva i srpskog fudbala prepoznali su to kao pravi potez.

Jovan Simić, na Tviteru poznatiji kao Admin Voždovca, došao je u klub na poziciju direktora marketinga 2018. godine i u potpunosti promenio poglede domaće javnosti na oglašavanje klubova, naročito na društvenim mrežama. Posle dve godine i mnogo duhovitih tvitova, tekstova i objava, došlo je vreme da Simić krene dalje, u nove izazove.

Hvala Upravi Voždovca što je bila hrabra i pružila mi priliku. Mislim da smo svi zajedno promenili srpski fudbal na bolje, doneli mnoge novine i postavili nove standarde. Hvala svim ljudima u klubu, od obezbeđenja do ekonomata, igrača i stručnog štaba. Bilo je uživanje biti deo jedne zdrave fudbalske porodične sredine i učiti od svih. Sezonska karta je u mom džepu, gledamo se sa tribina Zmajevi! Hvala još jednom na prelepe dve godine„, poručio je Simić.

Igrači i stručni štab uručili su Simiću poklon dres koji je potpisala cela ekipa | Foto: FK Voždovac

 

Jovanov doprinos je nemerljiv, a Uprava kluba posebno je ponosna što je Voždovac kao superligaški klub podigao marketing u srpskom fubalu na novi nivo i motivisao druge da prate put Zmajeva.

Zajedno smo uradili neverovatne stvari u prethodne dve godine i veoma smo zahvalni Jovanu na tome što je svojim radom Voždovac postavio na veoma visokoj lestvici. Pored klupske tradicije i rezultata, zahvaljujući njemu postali smo prepoznatljivi u digitalnoj zajednici Srbije i regiona. Mi se nećemo na tome zaustavljati, a Jovanu želimo mnogo sreće u nastavku karijere i uvek će biti rado viđen gost na Krovu„, istakao je generalni direktor Mirković.

Simić je svojim radom postavio čvrst temelj, izgrađen je sjajan odnos sa navijačima i medijima, te klub želi da nastavi u istom ritmu da raste i napreduje, ne samo na terenu, već i van njega.

U to ime, na popularni Krov stigle su Ruža Ilić i Aleksandra Stojković koje će u budućnosti obavljati funkcije PR i marketing menadžera.

„Znamo da smo došle u zdravu sportsku sredinu, a to je najvažniji osnov za rad i progres. Momci su sjajni, jako lepo vaspitani i biće pravo zadovoljstvo raditi i živeti ovu fudbalsku priču sa njima. Stručni štab i uprava kluba na čelu sa generalnim direktorom gospodinom Mirkovićem dali su nam punu podršku, a kroz prethodne aktivnosti već su dokazali da imaju sluha za kreativni pristup radu. Ponosne smo što smo deo kluba i kolektiva kakav je Voždovac“, poručile su Aleksandra i Ruža.

Za sve informacije u vezi sa klubom, aktivnostima i saradnji možete pisati na mejl marketing@fkvozdovac.rs , a svakodnevne aktivnosti Zmajeva možete i dalje pratiti na zvaničnom sajtu kluba kao i na društvenim mrežama Fejsbuk, Instagram, Tviter i TikTok.

Ostavite komentar