Novaković u Zmajevom gnezdu

02/02/2022VESTI

FK Voždovac ne staje sa pojačanjima! Dres beogradskog kluba danas je zadužio Martin Novaković, igrač sredine terena koji je potpisao ugovor do leta 2025. godine.

21-godišnji fudbaler rođen je u Zaječaru, a prošao je omladinske škole dva srpska velikana – Crvene zvezde i Partizana. Kao pozajmljeni igrač iz redova crveno-belih nastupao je još i za Rad i IMT, a na Krov dolazi sa ambicijom da se dokaže u seniorskom fudbalu.

Ovo je veliki korak za mene, Voždovac je ozbiljan klub sa dugom tradicijom i radujem se što sam sada deo njega. Uslovi su fantastični, ekipa je jako dobra i zahvalan sam stručnom štabu i upravi što su mi omogućili da budem deo tima. Voždovac igra atraktivan i moderan fudbal, tome se najviše radujem i mislim da svojim kvalitetima mogu da doprinesem dobrim rezultatima. Veliki deo ekipe poznajem od ranije i ne sumnjam da ću se lepo uklopiti, a na meni je da radim i izborim se za svoju šansu„, poručio je Novaković po dolasku na Krov.

Generalni direktor kluba poželeo je mladom vezisti dobrodošlicu i mnogo sreće na terenu.

Pratili smo Novakovića i uz detaljnu analizu doneli odluku da njegov profil odgovara ideji koju mi imamo kao klub, ali i našim ambicijama i ciljevima koje smo postavili. Tradicija dovođenja mladih talenata se nastavlja, a Martinov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac idealna sredina za njihov razvoj. Iako nije prošao pripreme u Turskoj sa ekipom, ima dovoljno vremena do početka drugog dela prvenstva da se uklopi i zasluži minutažu„, rekao je gospodin Miloš Mirković.

Ostavite komentar