НОВА ПОЈАЧАЊА ВОЖДОВЦА – ДВА НОВА БИСЕРА

29/03/2018ВЕСТИ

Данас у просторијама клуба, стављена су два нова потписа, два нова стипендијска Уговора.

Вождовац је добио нови елан и снагу, а реч је о бисерима наше омладинске школе Лазару Килибарди и Стефану Тешићу, момци који пружају сјајне партије у јуниорским лигама и пишу фудбалске странице у млађим категоријама. Нема сумње да ће убрзо крочити на велику сцену и бити права будућност српског фудбала.

Килибарда и Тешић су већ при првом првом тиму и одиграли су за викенд пријатељску утакмицу против Мачве. Својим потенцијалом представљају велику будућност ФК Вождовац Прави су репрезенти доброг понашања и на терену и ван њега, а и добри су ученици. Омладинска школа Вождовца перфектно обавља свој посао, јер су прикључени сјајни момци пред којима је блистава каријера, а засигурно је да ће крила Змајева додатно ојачати.

Килибарда Лазар је рођен у Београду 08.03.2001. и игра на позицији нападача. Килибарда је капитен кадетске екипе Вождовца и један је од најбољих стрелаца кадетске лиге Србије, на 17 одиграних мечева уписао се 14 пута у листу стрелаца. У последњем одиграном колу, дерби мечу против екипе Чукаричког, Лазар је постигао гол за победу, гол који се ретко виђа на теренима широм Европе, јер је Лазар “маказицама” затресао противничку мрежу.

“Драго ми је да сам добио поверење од клуба, трудићу се на терену и да оправдам. Фудбал је једноставан, нема пуно приче, сва прича се сели на зелену подлогу.” – изјавио је у првом интервјуу за званичан сајт Лазар Килибарда.

Тешић Стефан је рођен у Ваљеву 27.08.2001. У наш клуб је дошао из ОФК “Сењак” из Ваљева са којима Вождовац има одличну сарадњу. Стефан изворно игра на позицији задњег везног, а добро се сналази и на још неколико позиција, а није му страно ни постизање голова, ове сезоне се већ уписао 6 пута у листу стрелаца.

“Сам чин потписивања Уговора за мене представља велику част. Међутим, то је корак који ме наводи да радим још више и да се наметнем стручном штабу у наредном периоду.” – истакао је Стефан Тешић за сајт Вождовца.

 

Оставите коментар