NOVA POJAČANjA VOŽDOVCA – DVA NOVA BISERA

29/03/2018VESTI

Danas u prostorijama kluba, stavljena su dva nova potpisa, dva nova stipendijska Ugovora.

Voždovac je dobio novi elan i snagu, a reč je o biserima naše omladinske škole Lazaru Kilibardi i Stefanu Tešiću, momci koji pružaju sjajne partije u juniorskim ligama i pišu fudbalske stranice u mlađim kategorijama. Nema sumnje da će ubrzo kročiti na veliku scenu i biti prava budućnost srpskog fudbala.

Kilibarda i Tešić su već pri prvom prvom timu i odigrali su za vikend prijateljsku utakmicu protiv Mačve. Svojim potencijalom predstavljaju veliku budućnost FK Voždovac Pravi su reprezenti dobrog ponašanja i na terenu i van njega, a i dobri su učenici. Omladinska škola Voždovca perfektno obavlja svoj posao, jer su priključeni sjajni momci pred kojima je blistava karijera, a zasigurno je da će krila Zmajeva dodatno ojačati.

Kilibarda Lazar je rođen u Beogradu 08.03.2001. i igra na poziciji napadača. Kilibarda je kapiten kadetske ekipe Voždovca i jedan je od najboljih strelaca kadetske lige Srbije, na 17 odigranih mečeva upisao se 14 puta u listu strelaca. U poslednjem odigranom kolu, derbi meču protiv ekipe Čukaričkog, Lazar je postigao gol za pobedu, gol koji se retko viđa na terenima širom Evrope, jer je Lazar „makazicama“ zatresao protivničku mrežu.

„Drago mi je da sam dobio poverenje od kluba, trudiću se na terenu i da opravdam. Fudbal je jednostavan, nema puno priče, sva priča se seli na zelenu podlogu.“ – izjavio je u prvom intervjuu za zvaničan sajt Lazar Kilibarda.

Tešić Stefan je rođen u Valjevu 27.08.2001. U naš klub je došao iz OFK „Senjak“ iz Valjeva sa kojima Voždovac ima odličnu saradnju. Stefan izvorno igra na poziciji zadnjeg veznog, a dobro se snalazi i na još nekoliko pozicija, a nije mu strano ni postizanje golova, ove sezone se već upisao 6 puta u listu strelaca.

„Sam čin potpisivanja Ugovora za mene predstavlja veliku čast. Međutim, to je korak koji me navodi da radim još više i da se nametnem stručnom štabu u narednom periodu.“ – istakao je Stefan Tešić za sajt Voždovca.

 

Ostavite komentar