Nišić i Gajić na spisku reprezentacije Srbije

15/01/2021VESTI

Reprezentacija Srbije kreće put Sjedinjenih Američkih Država, gde ih u okviru prijateljske turneje očekuju dve utakmice. Sa nacionalnom selekcijom Dominikanske Republike sastaju se 25. janura, dok će poslednjeg dana prvog meseca u 2021. godini snage odmeriti sa domaćinom, ekipom SAD-a.

Selektor mlade reprezentacije, gospodin Ilija Stolica, predvodiće seniorsku selekciju, a za put u SAD odlučio se za igrače iz domaćeg prvenstva.

Čast da se na spisku nađu, imali su i prvotimci Voždovca, kapiten Jovan Nišić i štoper Marko Gajić.

”Imao sam sreću da igram za reprezentaciju Srbije i u mlađim kategorijama, ali ovaj poziv je nešto posebno, čast i privilegija! Iako je reprezentacija sastavljena od igrača iz Super lige Srbije, mislim da to ne umanjuje značaj i obavezu koju imamo da pružimo sve što možemo i predstavimo Srbiju i našu ligu u najboljem svetlu”, rekao je kapiten Zmajeva.

Stamenom štoperu, ovo je prvi poziv za nacionalnu selekciju.

”Smatram da je ovo nagrada za posvećen rad svih ovih godina. Velika je čast i još veća obaveza igrati za reprezentaciju. Svi koji smo na spisku treba da damo 200% svojih mogućnosti da opravdamo poziv i da u te dve utakmice ostavimo što bolji utisak.”

Niške, Gajo, srećno!

 

Ostavite komentar