НИКОЛА МИКИЋ НАПУШТА “КРОВ” НАКОН ИСТЕКА УГОВОРА: “БИЛА ЈЕ ВЕЛИКА ЧАСТ БИТИ ДЕО ВОЖДОВЦА!”

30/06/2020ВЕСТИ

По истеку уговора фудбалски клуб Вождовац напустио је и један од најискуснијих и најконстантијих фудбалера Никола Микић. Прекаљени дефанзивац у редовима Вождовца провео је две сезоне и увек бескомпромисно остављао срце на терену и пленио искуством и фудбалским ауторитетом.

Микић је у Вождовац дошао лета 2018. године као слободан играч. Микић је тада већ био близу тога да “окачи копачке о клин” како је рекао у једном интервјуу, али га је један позив и већ добро позната атмосфера на “Крову” одвратила од тога и показала му да има још много тога да понуди српском фудбалу. Има нечега магичног на стадиону на крову тржног центра, што извлачи из сваког фудбалера оно најбоље и показује сву лепоту фудбала, а то је осетио и искусни Микић.

Искусни дефанзивац није пропустио прилику да се захвали свима у клубу .

– Није флоскула, желео бих да се захвалим свима у Вождовцу на сјајној сарадњи, од економата па до управе клуба. Имао сам част и прилику да сарађујем са дивним људима у клубу који гаји прави фудбалску атмосферу. У Вождовцу сам доживео много лепих момената које никада нећу заборавити и стекао истинске пријатеље за цео живот. Посебно бих се захвалио власнику клуба Марку Здравковићу на фер и коректној сарадњи и комуникацији и користим ову прилику да свима у ФК Вождовац пожелим много среће у наредној сезони! – навео је Микић на опроштају од дреса са грбом Змаја.

Микић је у дресу Вождовца одиграо 50 мечева и постигао један погодак. 

ФК Вождовац жели Николи Микићу све најбоље у даљој каријери, и захваљује му се на односу и професионалности коју је показао!

СРЕЋНО МИКА!

Оставите коментар