Nikić novi Zmaj

29/08/2022VESTI
Ministar Ćorić, Nenad Nikić i direktor Mirković

Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa pojačanjima! Posle Bogdana Jočića, dres beogradskog kluba zadužio je i Nenad Nikić koji je danas potpisao ugovor na tri godine.

21-godišnji omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine i doskorašnji fudbaler Radnika igra na poziciji beka. Za ekipu iz Bjeljine upisao je 49 nastupa u Prvoj i Premijer ligi BiH, kao i Kupu, dok je za U16 i U21 nacionalne selekcije odigrao 13 utakmica.

Nenad Nikić smatra da je ovo veliki iskorak za njega i pokušaće da iskoristi šansu koju je dobio.

Pratio sam Voždovac već duže vreme i naravno, oduševljen sam kako igrom tako i uslovima u klubu. Dolazim sa velikim ambicijama, da se dokažem stručnom štabu i ekipi, i da izborim svoje mesto u postavi. Pored svoje motorike i mogao bih da se istaknem, bez šale, u bacanju auta. Rori Delap i Ljubo Baranin su se tako proslavili, te svakako nije zanemarljiv kvalitet. Radujem se početku rada i priželjkujem što skoriji debi u dresu Voždovca”, poručio je Nikić.

Transfer Nikića na Krov obeležio je i početak jedne nove međuklupske saradnje. Prilikom potpisivanja ugovora, u prostorijama kluba direktor Miloš Mirković ugostio je i predsednika kluba iz Bijeljine, gospodina Nedeljka Ćorića koji je ujedno i Ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske.

Drago mi je što je u klub stigao još jedan mladi igrač, sa željom da se baš ovde dokaže i afirmiše. Nikiću želim dobrodošlicu i mnogo sreće na tom putu. Zahvalio bi se u ime kluba i svoje lično ime i gospodinu Ćoriću koji je prepoznao dobar rad Voždovca, sjajne uslove i dobru strategiju i principe po kojima naš klub funkcioniše. Ne sumnjam da će ovo biti samo prvi korak u dugogodišnjoj saradnji između Radnika i Voždovca, na obostrano zadovoljstvo”, poručio je gospodin Mirković.

Ostavite komentar