Никић нови Змај

29/08/2022ВЕСТИ
Министар Ћорић, Ненад Никић и директор Мирковић

Фудбалски клуб Вождовац наставља са појачањима! После Богдана Јочића, дрес београдског клуба задужио је и Ненад Никић који је данас потписао уговор на три године.

21-годишњи омладински репрезентативац Босне и Херцеговине и доскорашњи фудбалер Радника игра на позицији бека. За екипу из Бјељине уписао је 49 наступа у Првој и Премијер лиги БиХ, као и Купу, док је за У16 и У21 националне селекције одиграо 13 утакмица.

Ненад Никић сматра да је ово велики искорак за њега и покушаће да искористи шансу коју је добио.

Пратио сам Вождовац већ дуже време и наравно, одушевљен сам како игром тако и условима у клубу. Долазим са великим амбицијама, да се докажем стручном штабу и екипи, и да изборим своје место у постави. Поред своје моторике и могао бих да се истакнем, без шале, у бацању аута. Рори Делап и Љубо Баранин су се тако прославили, те свакако није занемарљив квалитет. Радујем се почетку рада и прижељкујем што скорији деби у дресу Вождовца”, поручио је Никић.

Трансфер Никића на Кров обележио је и почетак једне нове међуклупске сарадње. Приликом потписивања уговора, у просторијама клуба директор Милош Мирковић угостио је и председника клуба из Бијељине, господина Недељка Ћорића који је уједно и Министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске.

Драго ми је што је у клуб стигао још један млади играч, са жељом да се баш овде докаже и афирмише. Никићу желим добродошлицу и много среће на том путу. Захвалио би се у име клуба и своје лично име и господину Ћорићу који је препознао добар рад Вождовца, сјајне услове и добру стратегију и принципе по којима наш клуб функционише. Не сумњам да ће ово бити само први корак у дугогодишњој сарадњи између Радника и Вождовца, на обострано задовољство”, поручио је господин Мирковић.

Оставите коментар