Nedeljni pregled učinka mlađih selekcija – Mlađi pioniri preuzeli lidersku poziciju!

18/05/2023VESTI

Mlađe kategorije fudbalskog kluba Voždovac odigrale su svoje mečeve.

Omladinci su u okviru 28. kola Omladinske lige Srbije na Krovu dočekali IMT, a meč je završen rezultatom 0:1 (0:0).

Izabranici Srđana Bugarskog poklekli su u samom finišu derbi utakmice, koju je golom u 93. minutu rešio Nikola Vukić.

Za tim iz Zaplanjske nastupili su Sergej Bjelica, Mihajlo Dragićević, Luka Čakovan, Filip Jorgovanović, Andrija Dimeski, Vukašin Pavlović, Strahinja Luković, Luka Puzović, Ognjen Laušević, Stefan Luković, Miloje Jelenić, igrali su još Luka Vidić i Luka Kovačević.

Zmajevi su četvrti na tabeli sa 46 bodova.

Mlađi omladinci ostali kratkih rukava nakon preokreta 

Mlađi omladinci su u sredu na terenima FSB na Adi Ciganliji gostovali Adi u okviru 22. kola Lige mlađih omladinaca Beograda – grupa A.

Puleni Miloša Trivića poraženi su rezultatom 3:2 (1:2). Prvi gol na meču viđen je u 15. minutu kada se Bakić Miloš upisao u strelce, tri minuta kasnije isto je učinio Ergarac Ognjen, da bi Mitrović Nikola vratio prednost klubu sa Dušanovca.

Bili su blizu nova tri boda Zmajevi, ali su u 90. minutu primili dva gola, strelci za Adu bili su Kesar Dragan i ponovo Ergarac Ognjen

Za Voždovac su nastupili Pjanović Stefan, Andrić Aleksa, Mandić Andrija, Kecojević Jovan, Nikolić Andrija, Karanović Marko, Bakić Miloš, Mitrović Nikola, Došen Filip, Konjaev Grigori, Stanišić Luka, a zaigrao je još Božović Ivan.

Dečaci rođeni 2005. godine nalaze se na prvom mestu sa 43 boda.

Ove nedelje bili su slobodni kadeti.

Mlađi kadeti su u nedelju gostovali FK 011,  a utakmica je završena pobedom domaćina 2:0 (1:0). Već u sedmom minutu Lacmanović Luka je doveo 011 u vođstvo, da bi Nedeljković Luka u 78. minutu postavio konačan rezultat.

Zmajevi su nastupili u sastavu Stojanović Uroš, Sekulović Jakša, Velimirović Uroš, Milić Ognjen, Kosanović Uroš, Mićić Petar, Vulović Boško, Zukorlić Andrej, Đukanović Uroš, Kuzmanović Filip, Frlog Jovan, igrali su još Srdić Igor, Mijić Siniša, Hadžić Denis, Knežević Lazar, Momčilović Marko, Stojadinov Andrija i Čarapić Aleksa.

Posle 26. kola Lige mlađih kadeta Beograda – grupa A selekcija koju predvodi Ivan Jorgačević zauzima deveto mesto na tabeli sa 31 bodom.

Polovičan učinak pionira

U okviru 22. kola Prve lige pionira Beograda ekipa Voždovca gostovala je u nedelju ekipi Rada, gde su domaći bili bolji rezultatom 3:1 (1:0).

Reljić Luka je doneo vođstvo Radu u šestom minutu, prednost je uvećao Latinović Veljko u 29, Vučak Miloš je smanjio zaostatak, a Antić Lazar u 40. minutu postavio je konačan rezultat.

Trener Goran Kovačević od starta je na teren poslao  tim u sastavu Slović Mateja, Kovačević Uroš, Ognjenović Dušan, Pejović Andrija, Vučak Miloš, Šmigić Petar, Nedović Vuk, Stanković Andrej, Popović Nemanja, Rocanov Aleksandar, Zorić Nikola, sa klupe su šansu dobili Mitrović Luka, Vasiljević Veljko, Sekulić Marko, Stankovac Mateja, Čakovan Vladimir i Mladenovski Vanja.

Voždovac je deseti na tabeli sa 24 boda.

Na teren su bili i mlađi pioniri, koji su u petak odmerili snage sa Radničkim iz Obrenovca i slavili pobedu rezultatom 1:0 (0:0). Gol odluke postigao je Živković Relja u 25. minutu.

Zmajevi su izašli na teren u sastavu Veljović Stefan, Živković Relja, Aćimović Lazar, Janjuš Ognjen, Ralić Nikola, Đurić Vukašin, Nikolić Matea, Vasiljević Vuk, Lacković Jovan, Gušavac Vuk, Petrušević Nikola, na klupi su bili Stojanović Aleksa, Joksimović Ilija i Gavarić Vukan.

Igrači trenera Momira Milete nalaze se na liderskoj poziciji u Prvoj ligi mlađih pionira Beograda – grupa B sa 15 bodova. 

Ove nedelje slobodni su bili i petlići.

Ostavite komentar