Nedeljni pregled učinka mlađih selekcija – Kadeti položili sa „devetkom“!

11/05/2023VESTI

U proteklih nedelju dana svoje takmičarske utakmice odigrale su i mlađe kategorije Voždovca.

Omladinci su u subotu, u okviru 26. kola Omladinske lige Srbije savladali Napredak iz Kruševca rezultatom 3:1 (1:0).

Izabranici Srđana Bugarskog došli su do vođstva već u 14. minutu preko Miloja Jelenića, prednost je duplirao Uroš Stević pogotkom u 52. minutu. Pet minuta kasnije gosti su uzvratili preko Bogdana Stojanovića, da bi Ognjen Laušević u 61. minutu postavio konačan rezultat.

Na teren su istrčali Kosta Rakonić, Mihajlo Dragićević, Luka Čakovan, Filip Jorgovanović, Andrija Dimeski, Vukašin Pavlović, Petar Bogdanović, Luka Puzović,
Uroš Stević, Matija Mitrović, Miloje Jelenić, igrali su još Strahinja Luković, Stefan Luković, Ognjen Glušica, Ognjen Laušević i Rastko Nikolić.

Omladinci su već u sredu imali duel naredne runde i to gostovanje Novom Pazaru, a utakmica je završena sa 1:0 (1:0) u korist domaćina. Oni su tako okončalni niz od tri pobede.

Ibrahim Fijuljanin je u 27. minutu postigao jedini pogodak na ovom susretu.

Na ovom meču za beogradski klub nastupili su Sergej Bjelica, Strahinja Luković, Luka Čakovan, Filip Jorgovanović, Mihajlo Dragićević, Vukašin Pavlović, Rastko Nikolić, Luka Vidić, Ognjen Laušević, Luka Puzović, Miloje Jelenić, igrali su još i Luka Kovačević, Stefan Luković, Milan Dobrašinović, Luka Nikolić i Filip Filipović.

Zmajevi posle 27. kola zauzimaju visoko četvrto mesto sa 46 bodova.

Momci rođeni 2005. godine savladali su na svom terenu vršnjake Rada rezultatom 3:0 (1:0), u okviru 21. kola Lige mlađih omladinaca Beograda – grupa A.

U strelce su se upisali Glušica Ognjen  u petom, Nikolić Andrija u sedmom i po drugi put Glušica u 87. minutu utakmice.

Od starta meča zaigrali su Pjanović Stefan, Andrić Aleksa, Došen Filip, Luković Stefan, Nikolić Rastko, Nikolić Andrija, Kecojević Jovan, Stanišić Luka, Marinković Aleksa, Glušica Ognjen, Konjaev Grigori, sa klupe su šansu dobili Stošić Veljko, Veselinović Strahinja i Mitrović Nikola.

Puleni Miloša Trivića nalaze se na prvom mestu sa 43 boda.

Svoj meč odigrali su i kadeti Voždovca, oni u subotu deklasirali Kolubaru sa 9:1 (2:0), u utakmici 21. kola Prve beogradske lige

Četiri puta se u listu strelaca upisao Miloš Bakić, bio je precizan u 20, 26, 47. i 49. minutu utakmice, a Saša Jović je postigao jedini gol za goste u 56. minutu. U nastavku su pogađali Luka Nikolić u 59, Strahinja Veselinović u 73, Đukanović Uroš u 76, Stanišić Luka u 82. i ponovo Veselinović u 85. minutu.

Klub iz Zaplanjske taj duel počeo je u sastavu: Plavić Viktor, Vasilić Mihailo, Filipović Filip, Vulović Boško, Milutinović Ignjat, Bakić Miloš , Karanović Marko, Mitrović Nikola, Dobrašinović Milan , Nikolić Luka, Kovačević Luka, nastupili su još i Stojanović Uroš, Stanišić Luka, Konjaev Grigori, Veselinović Strahinja.

Igrači trenera Nikole Pavlovića nastavili su sa odličnim igrama i rezultatima, te su vodeći u prvenstvu sa 51 bodom na svom kontu. 

Mlađi kadeti su u nedelju dočekali OFK Beograd i pretrpeli su poraz rezultatom 1:3 (1:1).

Dobro su startovali domaći golom preko Lazara Kneževića već u četvrtom minutu, ali su gosti preokrenuli golovima Luke Jovanovića u 27, Nikole Kartala u 54. i Filipa Markovića u 63. minutu.

Ivan Jorgačević je od početka izveo sastav Stojanović Uroš, Mijić Siniša, Cvetković Novak, Sekulović Jakša, Milić Ognjen , Kosanović Uroš, Knežević Lazar, Zukorlić Andrej, Momčilović Marko, Kuzmanović Filip, Frlog Jovan, a nastupili su još i Srdić Igor, Hadžić Denis, Velimirović Uroš, Maksimović Vuk, Mićić Petar, Gambarjan Andrija i Čarapić Aleksa.

Posle 25. kola Lige mlađih kadeta Beograda – grupa A tim iz Braće Jerković zauzima deveto mesto sa 31 bodom.

U okviru 22. kola Prve lige pionira Beograda ekipa Voždovca dočekala je u nedelju Radnički sa Novog Beograda, a utakmica je završena rezultatom 1:2 (0:0) u korist gostiju.

Stankovac Mateja je u 34. minutu bio jedini strelac za tim iz Zaplanjske ulice, dok su za Novobeograđane pogađali Karapandžić Stefan Stankovac Mateja bio je jedini strelac za tim iz Zaplanjske ulice, dok su za Novobeograđane pogađali Karapandžić Stefan u drugom i Krstić Pavle u 13. minutu susreta.

Zmajevi su izašli na teren u sastavu Slović Mateja, Kovačević Uroš, Ognjenović Dušan, Pejović Andrija, Vučak Miloš, Šmigić Petar, Stanković Andrej, Stojadinov Andrija, Popović Nemanja, Rocanov Aleksandar, Zorić Nikola, igrali još Vodeničar Petar i Stankovac Mateja.

Puleni Gorana Kovačevića deseti su na tabeli sa 24 boda.

Na terenu su bili i mlađi pioniri, oni su u petak ugostili Trudbenik i ostvarili su pobedu rezultatom 2:0 (1:0).

Oba pogotka na meču bila su delo Vuka Gušavca, prvi u 22, a drugi u 27. minutu utakmice.

Voždovac je počeo u sastavu Milojković Bogdan, Živković Relja, Aćimović Lazar, Radojičić Andrija, Ralić Nikola, Đurić Vukašin, Nikolić Matea, Vasiljević Vuk, Lacković Jovan, Gušavac Vuk, Joksimović Ilija, sa klupe su ušli Kuljača Matija, Stojanović Aleksa, Janković Andrija, Lončar Nikola i Petrušević Nikola.

Igrači trenera Momira Milete nalaze se na trećoj poziciji u Prvoj ligi mlađih pionira Beograda – grupa B sa 12 bodova. 

Svoj meč odigrali su i petlići kluba sa Dušanovca. Oni su u subotu gostovali ekipi Ole u u okviru Prve lige petlića Beograd – grupa B

Ognjen Petrović je u 16. minutu doneo vođstvo za Zmajeve, Aleksa Petrović je duplirao prednost u 29. a Kostantin Barać je u 55. smanjio zaostatak svog tima. Đorđe Novakov je u 65. postavio konačan rezultat.

Strateg Mihajlo Miškov za ovaj susret na teren je poslao sastav Milosavljević Marko, Janjuš Ognjen, Petrović Ognjen, Nedović Balša, Marković Luka, Đurašinović Petar, Petrović Aleksa, Novakov Đorđe, Gavarić Vukan.

Ovom pobedom dečaci rođeni 2010. godine izbili su na prvo mesto u prvenstvu sa 13 bodova.

Ostavite komentar