НАСМЕЈАНА ЛИЦА НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ – ЗМАЈЕВИ ОДРАДИЛИ ПРВИ ТРЕНИНГ!

11/06/2019ВЕСТИ

 

Фудбалери Вождовца одрадили су први тренинг у припремама за нову сезону, који је предводио Шеф стручног штаба, Раде Коковић са својим сарадницима.

Због реновирања терена у Заплањској улици и постављања нове вештачке подлоге, Змајеви ће до 23. јуна и поласка у Словенију на припреме, тренирати на теренима Фудбалског Савеза Београда на Ади Циганлији.

На лицима фудбалера, као и осталих чланова стручног штаба било је видљиво задовољство што се коначно прешло “са речи на дела” и што је почео конкретан рад на терену.

 

Шеф стручног штаба Раде Коковић је на крају тренинга био задовољан и радо је поделио своје утиске са нама.

– Још увек не познајем довољно играче, као ни они мене, тако да ћемо овај почетни период искористити за обострано упознавање. Много посла је пред нама, мораћемо у ходу да решавамо неке ствари и да се усклађујемо. Данашњи уводни тренинг је био општег карактера, и то ће бити једини такав у овој сезони. Сви наредни тренинзи биће специфични и усмерени и имаће везе са моделом игре који ће форсирати у овој сезони. Спремамо се полако за полазак на припреме и након тога ћемо имати много јаснију слику о свему.

Оставите коментар