NASMEJANA LICA NA ADI CIGANLIJI – ZMAJEVI ODRADILI PRVI TRENING!

11/06/2019VESTI

 

Fudbaleri Voždovca odradili su prvi trening u pripremama za novu sezonu, koji je predvodio Šef stručnog štaba, Rade Koković sa svojim saradnicima.

Zbog renoviranja terena u Zaplanjskoj ulici i postavljanja nove veštačke podloge, Zmajevi će do 23. juna i polaska u Sloveniju na pripreme, trenirati na terenima Fudbalskog Saveza Beograda na Adi Ciganliji.

Na licima fudbalera, kao i ostalih članova stručnog štaba bilo je vidljivo zadovoljstvo što se konačno prešlo “sa reči na dela” i što je počeo konkretan rad na terenu.

 

Šef stručnog štaba Rade Koković je na kraju treninga bio zadovoljan i rado je podelio svoje utiske sa nama.

– Još uvek ne poznajem dovoljno igrače, kao ni oni mene, tako da ćemo ovaj početni period iskoristiti za obostrano upoznavanje. Mnogo posla je pred nama, moraćemo u hodu da rešavamo neke stvari i da se usklađujemo. Današnji uvodni trening je bio opšteg karaktera, i to će biti jedini takav u ovoj sezoni. Svi naredni treninzi biće specifični i usmereni i imaće veze sa modelom igre koji će forsirati u ovoj sezoni. Spremamo se polako za polazak na pripreme i nakon toga ćemo imati mnogo jasniju sliku o svemu.

Ostavite komentar