NAPREDAK – VOŽDOVAC 0:0 (0:0)

NAPREDAK – VOŽDOVAC 0:0 (0:0)

Glavni sudija: BRDAR Ilija
Prvi pomoćni sudija: PERANOVIĆ Dragan
Drugi pomoćni sudija: OLAJOŠ NAĐ Matija
Četvrti sudija: MINAKOVIĆ Nenad
 
VOŽDOVAC – ILIĆ, ĆIRKOVIĆ, MIHAJLOV, MIKIĆ, VELIČKOVIĆ, PAVLOVIĆ, DURONjIĆ, ZOĆEVIĆ, MILUTINOVIĆ, LUKOVIĆ, JEVTIĆ. IGRALI SU JOŠ: PETROVIĆ, JEŠIĆ I STUPAREVIĆ.
 
NAPREDAK – PETROVIĆ, BORANIJAŠEVIĆ, VEŠKOVAC, OSTOJIĆ, PETROVIĆ, KOSTIĆ, NDIAJE, BAHA, VULIĆ, VUKANOVIĆ, ZEC.
 
Otvorena je utakmica bila na obe strane već od starta meča i primetna je bila želja kod oba tima da dođu do gola. Započeo je domaćin i zapretio udarcima Vukanovića i Zeca, ali odbrana Zmajeva na čelu sa Milošem Mihajlovim je bila spremna za nalete.
 
Zapretio je Voždovac. Luković je pretio sa distance, ali lopta nije htela u mrežu. Pretio je i Duronjić po boku, ali domaći su imali sreće.
 
Šanse u kojima su se našli Zoćević i Mihajlov pokazali su da domaćin je imao dosta sreće u prvom poluvremenu i pravo je čudo kako se mreža Napretka nije zatresla.
 
Opasni su bili i Čarapani. Vulić i Ndiaje su pretili, ali mreža golmana Ilića nije bila ugrožena.
 
Drugo poluvreme je krenulo poput prvog i nalik je bio sličan. Međutim od 61. minuta Voždovac ostaje bez igrača, jer crveni karton dobija Miloš Mihajlov. Napretku je dosuđen jedanaesterac, a Vukanović nakon šuta pogađa prečku.
 
Do kraja meča, Voždovac jeste odolevao naletima domaćih, ali su i pretili Zmajevi. Ipak promene rezultata nije bilo, a domaćin je u 78. minutu nakon šuta Eskića ponovo pogodio prečku.

Ostavite komentar