НАПРЕДАК – ВОЖДОВАЦ 0:0 (0:0)

Главни судија: БРДАР Илија
Први помоћни судија: ПЕРАНОВИЋ Драган
Други помоћни судија: ОЛАЈОШ НАЂ Матија
Четврти судија: МИНАКОВИЋ Ненад
 
ВОЖДОВАЦ – ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИХАЈЛОВ, МИКИЋ, ВЕЛИЧКОВИЋ, ПАВЛОВИЋ, ДУРОЊИЋ, ЗОЋЕВИЋ, МИЛУТИНОВИЋ, ЛУКОВИЋ, ЈЕВТИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ПЕТРОВИЋ, ЈЕШИЋ И СТУПАРЕВИЋ.
 
НАПРЕДАК – ПЕТРОВИЋ, БОРАНИЈАШЕВИЋ, ВЕШКОВАЦ, ОСТОЈИЋ, ПЕТРОВИЋ, КОСТИЋ, НДИАЈЕ, БАХА, ВУЛИЋ, ВУКАНОВИЋ, ЗЕЦ.
 
Отворена је утакмица била на обе стране већ од старта меча и приметна је била жеља код оба тима да дођу до гола. Започео је домаћин и запретио ударцима Вукановића и Зеца, али одбрана Змајева на челу са Милошем Михајловим је била спремна за налете.
 
Запретио је Вождовац. Луковић је претио са дистанце, али лопта није хтела у мрежу. Претио је и Дуроњић по боку, али домаћи су имали среће.
 
Шансе у којима су се нашли Зоћевић и Михајлов показали су да домаћин је имао доста среће у првом полувремену и право је чудо како се мрежа Напретка није затресла.
 
Опасни су били и Чарапани. Вулић и Ндиаје су претили, али мрежа голмана Илића није била угрожена.
 
Друго полувреме је кренуло попут првог и налик је био сличан. Међутим од 61. минута Вождовац остаје без играча, јер црвени картон добија Милош Михајлов. Напретку је досуђен једанаестерац, а Вукановић након шута погађа пречку.
 
До краја меча, Вождовац јесте одолевао налетима домаћих, али су и претили Змајеви. Ипак промене резултата није било, а домаћин је у 78. минуту након шута Ескића поново погодио пречку.

Оставите коментар