Nakon tri nedelje Sikimić opet u trenažnom procesu: “Osećam se spremno, uželeo sam se utakmica!”

21/03/2019VESTI

Prekaljeni napadač Zmajeva, Predrag Sikimić, zbog povrede propustio je poslednje tri prvenstvene utakmice. Jedan nenameran sudar sa saigračem na treningu pre tri nedelje izbacio je Sikimića iz stroja, te je morao da sa tribina bodri saigrače, iako je imao veliku želju da bude na terenu.

Prema Sikimićevim rečima, ova pauza je za njega bila dugačka, pa se tako uželeo terena i strpljivo radi na tome da se vrati u nivo forme na kojem je bio pre same povrede.

– Nisam još u potpunosti spreman, i dalje pomalo osećam bolove, ali stvari idu na bolje. Uželeo sam se terena, počeo sam da treniram sa ekipom i mislim da ću se u narednih par dana vratiti u ritam.

Iako je bilo dobrih igara i rezulatata u drugom delu sezone, ipak je tu osećaj kao da fali još koji bod Zmajevima, koji bi ih učinio sigurnim učesnikom plej ofa.

– Žao mi je što imamo minimalne šanse da se nađemo u plej ofu, ispada da će nam faliti malo bodava ako budemo preosale tri utakmice odigrali na nivou, ali šta je tu je, borićemo se do kraja, nikome u klubu ne pada na pamet da se predamo bez borbe.

Na pitanje da li će biti spreman za sledeću utakmicu protiv Zemuna, koju Zmajevi igraju na svom stadionu 30. marta, Sikimić sigurno i kao iz topa odgovara:

– Sigurno da hoću i jedva čekam da se vratim na teren!

Ostavite komentar