Најбољи стрелац Омладинске лиге слетео на Кров

10/02/2022ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац наставља тренд довођења младих талената! Данас је уговор на три и по године потписао 18-годишњи Алекса Бескорвајни.

Најбољи стрелац Омладинске лиге Србије дошао је из ТСЦ-а, а током ове сезоне постигао је 11 голова на 17 утакмица. Млади нападач појачаће конкуренцију у офанзивном реду, а на Кров долази да се докаже у сениорском фудбалу.

Дошао сам у Вождовац зато што знам да је ово најбоља средина за младе играче. Имао сам неколико понуда, али су пресудили фантастични услови, као и стил игре и позитивни коментари које сам чуо о клубу. Желим да стасам као играч, да докажем да и у сениорском фудбалу могу да постижем голове као у омладинцима. Конкуренција на мојој позицији је јака и то ме додатно мотивише, да се докажем и дам свој максимум да се изборим за минуте„, рекао је Бескорвајни.

Господин Милош Мирковић задовољан је доласком 194 центиметара високог нападача и пожелео му је добродошлицу у клуб.

Задовољан сам што ће још један млади играч задужити дрес нашег клуба, што доказује да смо прави избор за развој талената. Његов учинак у млађим категоријама је импресиван, али смо свесни да тек треба да се докаже у сениорском фудбалу. Имаће прилику да се развија уз стручни штаб и талентовану младу екипу”, рекао је генерални директор Вождовца.

Оставите коментар