Najbolji strelac Omladinske lige sleteo na Krov

10/02/2022VESTI

Fudbalski klub Voždovac nastavlja trend dovođenja mladih talenata! Danas je ugovor na tri i po godine potpisao 18-godišnji Aleksa Beskorvajni.

Najbolji strelac Omladinske lige Srbije došao je iz TSC-a, a tokom ove sezone postigao je 11 golova na 17 utakmica. Mladi napadač pojačaće konkurenciju u ofanzivnom redu, a na Krov dolazi da se dokaže u seniorskom fudbalu.

Došao sam u Voždovac zato što znam da je ovo najbolja sredina za mlade igrače. Imao sam nekoliko ponuda, ali su presudili fantastični uslovi, kao i stil igre i pozitivni komentari koje sam čuo o klubu. Želim da stasam kao igrač, da dokažem da i u seniorskom fudbalu mogu da postižem golove kao u omladincima. Konkurencija na mojoj poziciji je jaka i to me dodatno motiviše, da se dokažem i dam svoj maksimum da se izborim za minute„, rekao je Beskorvajni.

Gospodin Miloš Mirković zadovoljan je dolaskom 194 centimetara visokog napadača i poželeo mu je dobrodošlicu u klub.

Zadovoljan sam što će još jedan mladi igrač zadužiti dres našeg kluba, što dokazuje da smo pravi izbor za razvoj talenata. Njegov učinak u mlađim kategorijama je impresivan, ali smo svesni da tek treba da se dokaže u seniorskom fudbalu. Imaće priliku da se razvija uz stručni štab i talentovanu mladu ekipu”, rekao je generalni direktor Voždovca.

Ostavite komentar