Najava utakmica mlađih kategorija

05/05/2023VESTI

Mlađe kategorije fudbalskog kluba Voždovac nastavljaju sa takmičenjem.

Omladinci će u okviru 26. kola Omladinske lige Srbije dočekati Napredak iz Kruševca, meč je zakazan za subotu od 12 časova.

Izabranici Srđana Bugarskog nalaze se na četvrtoj poziciji sa 43 boda, dok je njihov naredni rival 15. na tabeli sa 13 bodova.

Momci rođeni 2005. godine na teren će u ponedeljak od 10 časova, kada će na terenima FSB na Adi Ciganliji dočekati Rad u okviru 21. kola Lige mlađih omladinaca Beograda – grupa A.

Puleni Miloša Trivića nalaze se na prvom mestu sa 37 bodova, a Rad je treći sa 32 boda.

Svoj meč odigraće i kadeti Voždovca, oni će u subotu od 16.30 časova dočekati Kolubaru utakmici 21. kola Prve beogradske lige.

Igrači trenera Nikole Pavlovića nastavili su sa dobrim igrama i rezultatima, te su vodeći u prvenstvu sa 48 bodova na svom kontu, a Lazarevčani su drugi sa 37 bodova. 

Mlađi kadeti će u nedelju od 13 časova na terenu FK 011  dočekati OFK Beograd .

Uoči ove runde Lige mlađih kadeta Beograda – grupa A selekcija koju predvodi Ivan Jorgačević zauzima na tabeli osmo mesto sa 31 bodova, dok je naredni rival sedmi sa 46 bodova.

U okviru 22. kola Prve lige pionira Beograda ekipa Voždovca dočekuje u nedelju od 11 časova Radnički sa Novog Beograda, a utakmica se igra na terenu FK 011.

Puleni Gorana Kovačevića osmi su na tabeli sa 24 boda, dok su Novobeograđani deveti sa dva boda manje.

Na teren će i mlađi pioniri, oni će u petak od 14 časova dočekati Trudbenik, utakmica se igra na terenu FK 011.

Igrači trenera Momira Milete nalaze se na četvrtoj poziciji u Prvoj ligi mlađih pionira Beograda – grupa B sa devet bodova, dok je njihov rival deveti bez osvojenog boda. 

Na teren će i petlići Voždovca. Oni će u subotu od 9 sati gostovati ekipi Ole u u okviru Prve lige petlića Beograd – grupa B

Dečaci rođeni 2010. godine drugi su u prvenstvu sa deset bodova, dok je naredni rival prvi sa dva boda više. 

Ostavite komentar