Најава утакмица млађих категорија

05/05/2023ВЕСТИ

Млађе категорије фудбалског клуба Вождовац настављају са такмичењем.

Омладинци ће у оквиру 26. кола Омладинске лиге Србије дочекати Напредак из Крушевца, меч је заказан за суботу од 12 часова.

Изабраници Срђана Бугарског налазе се на четвртој позицији са 43 бода, док је њихов наредни ривал 15. на табели са 13 бодова.

Момци рођени 2005. године на терен ће у понедељак од 10 часова, када ће на теренима ФСБ на Ади Циганлији дочекати Рад у оквиру 21. кола Лиге млађих омладинаца Београда – група А.

Пулени Милоша Тривића налазе се на првом месту са 37 бодова, а Рад је трећи са 32 бода.

Свој меч одиграће и кадети Вождовца, они ће у суботу од 16.30 часова дочекати Колубару утакмици 21. кола Прве београдске лиге.

Играчи тренера Николе Павловића наставили су са добрим играма и резултатима, те су водећи у првенству са 48 бодова на свом конту, а Лазаревчани су други са 37 бодова. 

Млађи кадети ће у недељу од 13 часова на терену ФК 011  дочекати ОФК Београд .

Уочи ове рунде Лиге млађих кадета Београда – група А селекција коју предводи Иван Јоргачевић заузима на табели осмо место са 31 бодова, док је наредни ривал седми са 46 бодова.

У оквиру 22. кола Прве лиге пионира Београда екипа Вождовца дочекује у недељу од 11 часова Раднички са Новог Београда, а утакмица се игра на терену ФК 011.

Пулени Горана Ковачевића осми су на табели са 24 бода, док су Новобеограђани девети са два бода мање.

На терен ће и млађи пионири, они ће у петак од 14 часова дочекати Трудбеник, утакмица се игра на терену ФК 011.

Играчи тренера Момира Милете налазе се на четвртој позицији у Првој лиги млађих пионира Београда – група Б са девет бодова, док је њихов ривал девети без освојеног бода. 

На терен ће и петлићи Вождовца. Они ће у суботу од 9 сати гостовати екипи Оле у у оквиру Прве лиге петлића Београд – група Б

Дечаци рођени 2010. године други су у првенству са десет бодова, док је наредни ривал први са два бода више. 

Оставите коментар