Na Krovu je najlepše – Lazar Arsić ponovo među Zmajevima

06/02/2021VESTI

Nema većeg priznanja za jedan klub nego kada mu se bivši igrači sa zadovoljstvom vraćaju!

Posle Aleksandra Stanisavljevića, ugovor sa Voždovcem do kraja sezone potpisao je i Lazar Arsić. Tridesetogodišnji Beograđanin, za Zmajeve je nastupao 2019. godine, posle čega ga je fudbalski put odveo u Aziju, u Kinu i Južnu Koreju.

Mnogo sam srećan zbog povratka u Voždovac. Kada sam odlazio sa Krova pre dve godine, govorio sam o osećaju koji imam ovde, o porodičnoj atmosferi i ljudima u klubu. Neće biti teško prilagoditi se, dok na terenu od mene možete da očekujete maksimalno zalaganje i posvećenost”, rekao je Arsić po potpisivanju novog ugovora sa starim klubom.

U uzbudljivoj završnici prelaznog roka poput one koja nas očekuje na samom terenu, mladom sastavu dodati su igrači sa iskustvom.

”Da bi se potencijal mlade ekipe razvio i Voždovac nastavio da igra lep i napadački fudbal u periodu kada je svaki bod bitan, ekipu su pojačali iskusni igrači. Izuzetno nam je drago što će Lazar Arsić ponovo nositi dres našeg kluba i od njega očekujemo maksimalan učinak”, jasan je direktor Zmajeva, gospodin Miloš Mirković. 

Dobrodošao Lazare!

Ostavite komentar