Млади Змајеви употпунили викенд

Викенд иза нас је на кров донео победу првотимаца у мечу са Радничким из Ниша, чиме је обезбеђен плеј оф два кола пре краја другог круга Суперлиге, те Змајеве очекује наставак трке за сам врх табеле.

Међутим за добре резултате су се побринуле и млађе категорије. У омладинској школи влада велика позитивна енергија енергија и залагање, те победе су са плод доброг рада.

Омладинци Вождовца су имали тешко гостовање, иза њих је дерби сусрет са екипом Чукаричког. У правој голеади резултат је на крају био 3:3 и тиме су момци из Јерковића показали да полако крећу ка врху табеле!

У врху су увелико кадети Вождовца. За противника су имали истоименогг ривала и још један београдски дерби пред собом. Чукарички је савладан резултатом 2:0 на његовом терену. Стрелци за наш тим су били Килибарда и Живковић који су прелепим головима донели радост Змајевима. Кадети Вождовца су победом ухватили прикључак за водећим екипама на табели, али и направили сјајну увертиру за наставак првенствене трке. Победа је само доказ доброг рада, јер направљен је добар старт са две победе из два уводна сусрета и уз гол разлику 6:0.

 

Оставите коментар