Mladi Zmajevi na reprezentativnom zadatku

15/03/2022VESTI

Na adresu fudbalskog kluba Voždovac, novi selektor reprezentacije Srbije do 21 godine, gospodin Goran Stevanović, uputio je poziv čak trojici prvotimaca! 

Dres Srbije u utakmicama protiv Severne Makedonije i Jermenije nosiće debitanti Marko Ivezić i Edin Ajdinović, kao i stadardni reprezentativac, Miloš Pantović.

”Pozivi u nacionalne selekcije su najbolji pokazatelj kvalitetnog rada kluba. Počastvovani smo što su igrači Voždovca pozvani da predstavljaju Srbiju, ali i na činjenicu što će se jedan od naredna dva susreta igrati baš na našem stadionu”, ističe generalni direktor kluba, gospodin Miloš Mirković.

Pored igračkog kadra, poziv u nacionalnu selekciju mlađe omladinske reprezentacije dobio je i doktor Voždovca, gospodin Veselin Aleksić, čime je još jednom potvrđen kvalitet ljudi koji su deo kluba sa Krova.

Mladi Zmajevi ne kriju zadovoljstvo i ponos zbog nove prilike da zaigraju u dresu Srbije.

”Za mene je oduvek najveća čast kada nosim dres Srbije i tim okupljanjima u svim selekcijama pristupam maksimalno motivisan”, jasan je Miloš Pantović.

Debitantski nastup upisaće Ivezić i Ajdinović.

”Najveća čast u mojoj dosadašnjoj karijeri, ali i obaveza da još bolje radim kako bih i u buduće bio na spisku”, kroz osmeh rekao je stameni štoper Ivezić, dok se Ajdinović nadovezao sa sledećim rečima.

”Poziv u reprezentaciju Srbije sanjaš od malih nogu i svaka prilika koja ti se ukaže je ostvarenje tog sna.”

 Mlada reprezentacija Srbije utakmicu protiv Severne Makedonije igra 24. marta na stadionu FK Voždovac, dok je susret sa vršnjacima iz Jermenije zakazan za 29. mart na stadionu “TSC Arena”.

 

Ostavite komentar