MLADI ZMAJEVI BOLjI OD VRŠNjAKA IZ NOVOG SADA

MLADI ZMAJEVI BOLjI OD VRŠNjAKA IZ NOVOG SADA
 
Sjajan se fudbal igra u „Jerkoviću“. Omladinska škola Voždovca već sad ne mora da brine za budućnost.
 
Na stadionu Voždovca ovog vikenda smo uživali u čarima igre Zmajeva. Prvi tim je savladao ekipu Bačke rezultatom 2:0, a radovali su se i naši omladinci i kadeti u dvomeču sa ekipom Vojvodine.
 
Prava goleada je viđena na „Krovu“. Viđeno je 11 golova u dva meča, a od toga 8 lopti je otišlo u mrežu Novosađana.
 
Vojvodina tradicionalno ima jednu od najboljih omladinskih škola u Srbiji, ali i šire i na megdan mladim Zmajevima su došle ekipe koje u svojim redovima imaju po četiri-pet reprezentativaca, međutim danas se na krovu pitao samo Voždovac.
 
U pravom takmičarskom odmeravanju snaga, viđeno je dosta dobrih duela, lepih poteza, publika je stvarno uživala u lepim fudbalskim predstavama. 
 
Najpre su omladinci Voždovca izašli na teren i sa rezultatom 5:2 savladali vršnjake iz Novog Sada. Dominantan je bio Aleksa Mrđa koji je postigao 3 gola, istakao se takođe i omladinski reprezentativac Igor Maksimović, pre svega asistencijama, ali i kao strelac na današnjem meču, a peti gol je delo Vladimira Arsovića.
 
Slična borba je viđena i na meču kadeta. Rezultat u derbiju je bio ubedljiv i Voždovac je nakon devedeset minuta slavio rezultatom 3:1. Lazar Kilibarda je nastavio seriju golova, a pobedu su doneli i Vlahović Igor i Bura Luka.
 
Sve čestitke mladim nadama na odličnim partijama. 
 
Ako na to dodamo i da su mlađi omladinci jesenji prvaci, jasno je da i u narednim danima dolazi vreme radovanja.
 
 
 

Ostavite komentar