Млади Змај позван у репрезентацију Србије

15/04/2023ВЕСТИ

Млађа омладинска репрезентација Србије (У18) окупља се у СЦ ФСС у Старој Пазови од 18. априла до 20. априла, у склопу мини припрема за јесењи почетак квалификација за Европско првенство за играче до 19 година.

На списку селектора омладинске селекције, господина Радована Кривокапића, за ту прилику нашао се и фудбалер Вождовца, Михајло Драгићевић.

Спортски директор клуба из Заплањске, господин Бојан Леонтијевић, истакао је да је то велика част за клуб и показатељ квалитетног рада.

„Велика нам је част и задовољство што све више наших младих играча добија позиве да наступа у репрезентативним селекцијама Србије. То нам је један од циљева који смо поставили за наредни период, да у својим редовима имамо што више елитних младих фудбалера. Радујемо се и сваком новом позиву у будућности. Михајлу желимо сву срећу, верујемо да ће достојно представљати и наш клуб и нашу државу“, рекао је господин Леонтијевић.

Млади дефанзивац Змајева захвалио се селектору на указаном поверењу и поручио да ће му ово бити подстрек да још више напредује и једнога дана дође до дреса најбољег државног тима.

„Пре свега, хтео бих да се захвалим селектору и његовом стручном штабу на позиву и прилици да се нађем на списку репрезентације. Такође, и свима из клуба који су ми помогли да дођем до овога где сам сада. Сваком играчу је част да представља своју земљу, без обзира на узрасну категорију“, казао је талентовани Драгићевић и додао:

„Овај позив додатно ће ме мотивисати и дати снаге за још већи рад и напредак, како бих једнога дана испунио свој сан и циљ, а то је да заиграм и за сениорску репрезентацију Србије“.

Оставите коментар