Mladi Zmaj pozvan u reprezentaciju Severne Makedonije

11/05/2023VESTI

Mladi fudbaler Voždovca  i standardni član omladinske selekcije, Andrija Dimeski, dobio je poziv da nastupi za reprezentaciju Severne Makedonije do 18 godina.

Izabranike gospodina Tonija Jakimoskog 25. maja u Staroj Pazovi očekuje prijateljski duel sa vršnjacima Srbije, a selektor Severne Makedonije za tu priliku računaće i na talentovanog igrača beogradskog kluba.

Sportski direktor ekipe sa Dušanovca, gospodin Bojan Leontijević, istakao je da je novi poziv u reprezentativne selekcije dokaz kvalitetnog rada na Krovu i poželeo je sreću perspektivnom defanzivcu.

„Vrlo smo počastvovani što sve veći broj naših igrača dobija pozive u reprezentativne selekcije. To je potvrda kvalitetnog rada u klubu. U prethodnom periodu jedan od ciljeva bio je da Omladinsku školu Voždovca podignemo na viši nivo, ovo je pokazatelj da idemo u dobrom pravcu i nastavićemo još bolje. Andriji želimo puno sreće u reprezentaciji i nadamo se novim pozivima“, rekao je gospodin Leontijević.

Osamnaestogodišnji defanzivac Zmajeva nije krio zadovoljstvo zbog poziva u državni tim.

„Poziv od strane selektora Severne Makedonije prihvatio sam sa oduševljenjem, jer je velika čast nastupati za reprezentaciju. Potajno sam se nadao da ću jednog dana zaigrati za nacionalnu selekciju, vredno sam trenirao da dođem do toga i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje“, rekao je Dimeski i dodao:

Ovo će mi biti dodatni motiv da nastavim dalje vredno i odgovorno da radim kako bih ostvario svoj naredni cilj, a to je da zaigram za prvi tim Voždovca“.

Ostavite komentar