MILOŠ VESELINOVIĆ U MAKABIJU!

22/05/2018VESTI

Krajem prošle godine Voždovac je dobio novog šefa stručnog štaba. Za kormilo je seo Miloš Veselinović. Mastilo je bilo spremno, penkalo u rukama, zavrnuli su se rukavi i prionulo se na posao.

Voždovac je u tom trenutku bio šesti na tabeli, sledio je finiš prvenstvene trke, prolećni izazovi, borba za plej of. Nije bilo ni malo lako, jer je Voždovac zimus napravio sjajne transfere. Popović je pojačao Bodo, Ivković je u Mariboru, Filipović u Bate Borisovu, Georgijević u Ferencvarošu, Putinčanin u Vojvodini.

Protivnici pred Zmajevima nisu bili nimalo laki, jer ispostavilo se kasnije, većina njih su i bili učesnici plej ofa, može se reći da je borba počela pre same grupne faze. Zmajevi su nizali pobede, u Beogradu, mučili su domaćine na strani. Padali Radnički iz Niša, Rad, Vojvodina, Napredak dva puta, ali i Partizan.

I napravljen je lep rezultat, Voždovac se dotakao granice Evrope pod komandom Miloša Veselinovića, izborio plasman u plej of dva kola pre samog kraja ligaškog dela, gledanost se povećala, Zmajevi su jedan od najgledanijih klubova u Super ligi, publika i svi ljubitelji fudbala su prepoznali dobar fudbal, fudbal pod dirigentskom palicom Miloša Veselinovića, televizijske ekipe su sve češće dolazile da prenose igre Zmajeva. Na fer plej listi na Voždovac je na drugoj poziciji, osvojeno je više bodova nego prošle sezone, postignuto više, a primljeno manje golova, Voždovac je sa pozicije 6 došao na poziciju 5.

 

I ne samo pomenuti igrači koji sa lepim uspehom igraju širom Evrope, postižu golove – blistaju, donose radost, nego i treneri osvajaju Evropu. Ostvarena je prava trenerska priča u Voždovcu, protkana jednom pravom dobrom atmosferom, Voždovac ponosno stoji u Jerkoviću, Miloš Veselinović će putem koji vodi ka Izraelu.

„Dobio sam ponudu da radim u stručnom štabu Vlade Ivića u Makabiju iz Izraela,koju sam prihvatio.“ – započeo je Veslinović.

„Odluka nije bila ni malo laka, jer boravak u Voždovcu je bio za mene zaista fenomenalno iskustvo. Imao sam čast i zadovoljstvo da radim sa sjajnim momcima i igračima.“ – ističe na prvom mestu Miloš Veselinović

„Zahvaljujem se i klubu što mi je dozvolio da odem pre isteka ugovora, na šansi koju mi je pružio u ovoj sezoni i podršci koja je bila bezrezervna tokom čitavog perioda.“

„Žao mi je što smo naš plan sproveli samo delimično, ali sam siguran da će klub nastaviti sa dobrim rezultatima, transferima i uspesima kao i prethodnih sezona, jer radi i posluje planski  i sistematski. Ponosan sam što je ovaj stručni čtab bio deo kluba i dao doprinos u postizanju rezultata u ovoj sezoni. Želim svima puno sreće u daljem radu i još bolji učinak u narednom periodu.“ – reči su Miloša Veselinovića.

Do nekog novog viđanja i druženja, trenerska priča je trenutno stala. Dom fudbalera Voždovca čeka novo pisanje istorije, penkalo i mastilo čekaju da ispišu još lepih stranica.

FK Voždovac se zahvaljuje na saradnji i želi puno uspeha i sreće Milošu Veselinoviću u daljoj karijeri.

Ostavite komentar