MILOŠ VESELINOVIĆ NOVI TRENER VOŽDOVCA!!

20/12/2017VESTI

Danas je u prostorijama kluba u prepunoj sali za konferenciju na stadionu Voždovca promovisan novi šef stručnog štaba.

Miloš Veselinović je novi trener Zmajeva. Dobrodošlicu ispred kluba mu je prvi poželeo generalni direktor Goran Grkinić.

„Pre svega želeo bih da se zahvalim bivšem šefu stručnog štaba Iliji Stolici na svemu što je uradio u FK Voždovac. Napravio je fenomenalne stvari i odlične rezultate. Odličan momak i sjajan trener. Znamo da će u budućnosti napraviti velike stvari i njemu su vrata fudbalskog kluba Voždovac, zauvek otvorena.“ – započeo je konferenciju generalni direktor Zmajeva.

„Koliko god nas iznenadila ostavka Ilije Stolice, toliko smo znali da posle Stolice mora doći jedan čovek, jedan trener koji je perspektivan, mlad i pun energije. Automatski smo se odlučili za Miloša Veselinovića. Savršeno se uklapa u filozofiju FK Voždovac i našu politiku. Malo smo izašli iz tog klišea, jer je Miloš već dokazan na našim prostorima. Zahvaljujem mu se takođe što je pored velikog broja ponuda izabrao naš klub. Znam da ćemo sa njim imati dobre rezultate i da ćemo igrati lep fudbal i naravno poželeo bih mu svu sreću i uspeh u našem fudbalskom klubu.“ – istakao je u uvodnoj rečenici direktor Goran Grkinić.

Napomenuo je direktor još par činjenica: „Miloš je radio u Radničkom iz Obrenovca, gde je napravio sjajne rezultate i gde se afirmisao veliki broj mladih igrača poput Raće Petrovića ili Filipa Đuričića. Odlični rezultati je napravio i u Inđiji, Radniku i Javoru, tako da iza sebe ima bogato radno iskustvo. Pri tome je bio i u grčkom PAOK-u i sa te strane znam da smo napravili sjajan potez.“

Miloš Veselinović se zahvalio na dobrodošlici: „Hvala na lepim rečima, sada imam još veću odgovornost nego juče, jer tek sad treba opravdati reči dobrodošlice. Što se tiče izbora u nastavku moje trenerske karijere, već u prvih nekoliko radnih sati, uvideo sam da sam izabrao zdrav klub. Stabilan klub koji je opravdao moja očekivanja, što se tiče organizovanosti i funkcionisanja kluba. To mi je bio prvi kriterijum. Drugi kriterijum mi je da ljudi u klubu i svi mi u klubu delimo istu filozofiju i iste vrednosti. Treći kriterijum i ne manje važan je taj da je pre mene u klubu radio jedan jako dobar trener. Imao sam prilike da gledam utakmice Voždovca i da vidim da je igra Voždovca na izuzetno visokom nivou. Biće mi čast i zadovoljstvo da tu igru pokušam da popravim, unapredim i da zadržim one stvari koje su dobre. Naravno stvaranje igre je jedan poroces i biće mi drago, ako budem uspeo ovu igru i način funkcionisanja unapredim i dovedem na viši nivo.“

„Stručni štab će se formirati u narednih par dana. Igrački kadar poznajem veoma dobro, pojedine igrače sam i trenirao, neki su mi bili rivali na terenu. Pogledao sma veliki broj utakmica FK Voždovac, to je jedna mlada i perspektivna ekipa. Broj dolazaka će zavisiti isključivo od eventualnih odlazaka, jer postoje interesovanja za naše igrače.“ – istakao je novi strateg Voždovca Miloš Veselinović.

Ugovor je potpisan na 18 meseci sa željom da se ta saradnja nastavi na duži period“. – nadovezao se generalni direktor Goran Grkinić.

FK Voždovac će pripreme sprovesti u Beogradu, a zatim se seli u staru bazu:

30.01. Polazak za Antaliju

01.02. Voždovac – Zaglebje Lubin (Poljska)

04.02. Voždovac – Zenit Sankt Petersburg (Rusija)

08.02 Voždovac – Zorja (Ukrajina)

 

Ostavite komentar