Медић и Ђурђевић појачали Змајеве!

10/01/2023ВЕСТИ

Управа фудбалског клуба Вождовац ради „пуном паром“ у овом прелазном року, а најновија појачања београдског клуба су Предраг Медић и Вукашин Ђурђевић.

Медић долази из редова сурдуличког Радника, има 24 године и ради се о поливалентном везном фудбалеру.

Доласком Медића желимо да појачамо конкуренцију у везном реду, мислимо да ће својим искуством и рутином у игри помоћи да се наши млади играчи још боље развију. Уговор је потписан на две године и играчким и људским квалитетима одговара свему ономе што Вождовац као клуб представља“, рекао је спортски директор клуба из Заплањске, господин Бојан Леонтијевић.

Сам фудбалер није крио задовољство што је постао део Змајева.

Срећан сам што сам овим потписом остварио своју велику жељу. Вождовац је клуб са великим амбицијама, младом екипом и нападачким фудбалом. Циљеви су да постанем стандардан у тиму и да изборимо што бољи пласман на табели“, казао је Медић.

И дефанзивна линија тима је додатно ојачана, на Кров је стигао Вукашин Ђурђевић, доскорашњи фудбалер Рада, са којим је потписан уговор на три године.

Господин Леонтијевић исказао је задовољство због реализације трансфера 18-годишњег дефанзивца, чиме је настављена стратегија ангажовања врхунских младих фудбалера.

 У питању је играч који игра на позицији штопера, али може квалитетно да одговори изазовима и на десном беку. Стандардан је члан младих репрезентативних селекција Србије и уклапа се у нашу стратегију да повећамо број елитних играча у првом тиму и веома смо задовољни што је дошло до сарадње“, изјавио је спортски директор клуба из Браће Јерковић.

Ђурђевић је открио своје импресије по потписивању за београдски клуб.

Драго ми је што сам дошао у клуб какав је Вождовац. Даћу све од себе да се што пре уклопим у екипу, оправдам очекивања тренера, помогнем саиграчима на терену и остварим своје и клупске амбиције“, рекао је млади дефанзивац.

Оставите коментар