МАРКОВИЋЕВ ГОЛ ЗА ПРИЧУ

19/04/2017ВЕСТИ

Вождовац је на свом терену одиграо 1:1 са екипом Јавора у претходној рунди. Бод је донео помак на табели и Змајеви настављају трку у плеј офу. Наредни ривал је екипа Радничког из Ниша.

Иван Марковић је дебитовао у дресу Змајева на првенственом мечу у Пазару, где је уписао прву минутажу.

Публика “на крову” га је први пут видела од старта меча у дресу Вождовца у дуелу са Ивањичанима и сигурно је да ће запамтити партију Ивана Марковића.

Нападали су Вождовчани, имали више од игре, али ипак је само једна лопта нашла пут до мреже. Стрелац гола за наш тим је био Иван Марковић. Гол који се ретко виђа  и гол због којег публика долази на стадионе.

“Леп је осећај био истрчати на терен пред својом публиком и добити шансу од почетка меча. Срећан сам и због гола који сам постигао, међутим и поред доброг осећаја, остаје жал што нисмо узели сва три бода иако смо били веома близу. Створили смо велики број шанси, било је питање тренутка када ћемо пробити одбрану Јавора, гости су се зналачки бранили и криво ми је што нисмо повећали бодовни салдо.” – истакао је Марковић.

Не заборављају се ни навијачи: “Хвала и публици што нас је бодрила и била уз нас. Надам се да су уживали и да ће их бити још више у будућности, а ми ћемо се потрудити да им се одужио добрим партијама и победама.” – додао је Марковић.

Наредни ривал је Нишки Раднички: “Идемо даље. Имамо своје циљеве и амбиције. Са позитивним резултатом из Ниша, бићемо још ближи четвртом месту и чврсто верујемо у то. И даље је све на нама.” – закључио је Марковић.

 

Оставите коментар