Marko Pavlovski u poseti omladinskoj školi

21/11/2017VESTI

Generacija momaka rođenih 2005 i 2006 je redovna na tribinama Stadiona Voždovca kada naš prvi tim igra prvenstvene utakmice i bodri čitavih deveset minuta starije kolege. Danas na treningu su imali specijalno iznenađenje. 

Na krilima dobre atmosfere Zmajevi su savladali Bačku, a danas u poseti mladim nadama Voždovca je bio Marko Pavlovski koji se našao u dve uloge. Marko je bio i demonstastrator i predavač, ali takođe preneo je i zahvalnost na podršci koju dobijaju igrači prvog tima sa tribina.

Želja momaka je bila da saznaju kakav je osećaj kada se podigne pehar, kada si najbolji u Evropi i kada oko vrata nosiš medalju. Pravi primer za to je upravo Marko Pavlovski koji je uspeo 2013.-e godine da postane šampion Evrope u Litvaniji sa omladinskom selekcijom Srbije. U sadašnjem sastavu Voždovca u toj generaciji su igrali i Andrija Luković koji je pogotkom u finalu doneo veliku radost Srbiji, ali i novopečeni A reprezentativac Aleksandar Filipović. 

Još jednom je pokazano da vlada sjajna atmosfera u omladinskoj školi Voždovca, prava porodična i da ceo klub diše kao jedan.

U narednim danima, možda bude još lepih iznenađenja, ali sa željom da se na Voždovcu pojavi neki novi šampion Evrope.

Ostavite komentar