Linta: Zanima me samo interes Voždovca

20/05/2022VESTI

U poslednjem kolu nacionalnog šampionata fudbalere Voždovca očekuje gostovanje glavnom pretendentu za titulu prvaka, ekipi Crvene zvezde.

Uloga apsolutnog favorita pripada domaćinu iako bi Zmajevima pozitivan rezultat doneo istorijski uspeh. 

Strateg Voždovca, gospodin Aleksandar Linta, koji je od svog dolaska u klub preporodio mlade Zmajeve, fokus stavlja isključivo na svoju ekipu, uz maksimalan respekt prema protivniku.

”Od kada sam došao u klub, ne zanimaju me tuđi interesi, zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača. Ideja je uvek ista, da uz dobre i prepoznatljive igre, dođemo do rezultata. Cilj je motivisati i afirmisati ove igrače, poboljšati ih u svakom aspektu, od ljudskog do igračkog. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus bude samo na nama.”

Fudbalski klub Crvena zvezda se prethodnih dana bavila pozivanjem navijača da u što većem broju dođu na stadion ”Rajko Mitić” na osnovu čega se očekuje specifična atmosfera i veliki broj posetilaca.

”Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i verovati jedni u druge do pozitivnog rezultata.”

Zbog povrede u poslednjem kolu stručni štab ne može da računa na Ivana Milosavljevića i Alena Mašovića, dok Filip Damjanović izostaje zbog maksimalnog broja javnih opomena u prethodnom periodu. 

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca, igra se u nedelju, sa početkom u 18 i 30 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.

Ostavite komentar