Линта: Занима ме само интерес Вождовца

20/05/2022ВЕСТИ

У последњем колу националног шампионата фудбалере Вождовца очекује гостовање главном претенденту за титулу првака, екипи Црвене звезде.

Улога апсолутног фаворита припада домаћину иако би Змајевима позитиван резултат донео историјски успех. 

Стратег Вождовца, господин Александар Линта, који је од свог доласка у клуб препородио младе Змајеве, фокус ставља искључиво на своју екипу, уз максималан респект према противнику.

”Од када сам дошао у клуб, не занимају ме туђи интереси, занимају ме само интереси фудбалског клуба Вождовац и интереси мојих играча. Идеја је увек иста, да уз добре и препознатљиве игре, дођемо до резултата. Циљ је мотивисати и афирмисати ове играче, побољшати их у сваком аспекту, од људског до играчког. Морамо да останемо позитивни и да фокус буде само на нама.”

Фудбалски клуб Црвена звезда се претходних дана бавила позивањем навијача да у што већем броју дођу на стадион ”Рајко Митић” на основу чега се очекује специфична атмосфера и велики број посетилаца.

”Желим да мојим играчима хук са трибина не буде оптерећење већ ветар у леђа који ће им помоћи да се покажу у што бољем светлу. Важно је грешке свести на минимум и веровати једни у друге до позитивног резултата.”

Због повреде у последњем колу стручни штаб не може да рачуна на Ивана Милосављевића и Алена Машовића, док Филип Дамјановић изостаје због максималног броја јавних опомена у претходном периоду. 

Утакмица између Црвене звезде и Вождовца, игра се у недељу, са почетком у 18 и 30 часова уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

Оставите коментар