LASICKAS PRED SUBOTNjI MEČ SA RADNIČKIM IZ NIŠA – “IZA NAS SU DVE NEDELjE SJAJNOG RADA, REZULTAT ĆE BITI LOGIČNA POSLEDICA”

08/08/2019VESTI

Justas Lasickas se pre dve sezone na najbolji mogući način predstavio srpskoj fudbalskoj javnosti. U dresu Zemuna je mladi Litvanac pružao je fenomealne partije, bio jedan od najzapaženijih igrača lige, i čak zavredio poziv u seniorsku reprezentaciju svoje Zemlje.

Nakon izleta u poljsku Jagjeloniju, rešio je da se vrati na mesto najvećih uspeha i da opet u srpskom fudbalu potraži reprezentativnu formu, i to u dresu Zmajeva.

Iako svestan teškog meča koji očekuje njegov tim u subotu kada Voždovac gostuje Radničkom iz Niša, veruje u sebe i saigrače i napominje da je ekipa radila fenomenalno u proteklom periodu.

– Sa obzirom na to da je meč sa Crvenom Zvezdom odložen, imali smo više vremena da radimo na našem modelu igre i mogu da kažem da su iza nas dve odlične nedelje rada. Bolje se razumemo na terenu i rezultati će tek doći, u to sam siguran. Iako su mečevi u Nišu uvek teški, ne sumnjam da ćemo pružiti odličnu partiju – istakao je Lasickas.

Meč između Radničkog i Voždovca zakazan je za subotu u 20 časova na stadionu “Čair”

Ostavite komentar