KRAJ JEDNOG LEPOG PUTOVANjA!

15/12/2017VESTI

Kao što je već poznato dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti na iznenađenje i veliku žalost, došlo je do iznenadnog raskida saradnje FK Voždovac sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom.

Izuzetno nam je žao, jer je jedno lepo putovanje završeno, kao i jedna lepa priča. Svakako započeto je novo prijateljstvo, odnosno više velikih prijateljstava.

FK Voždovac važi za jedan od najorganizovanijih klubova u našoj zemlji i ambicije kluba su izuzetno visoke, klub je zacrtao visoke ciljeve za ovu sezonu i želimo da ih ispunimo, sa Ilijom Stolicom smo imali dobar pravac, na tom putu ćemo ostati i nastavljamo sigurnim i čvrstim korakom dalje.

Nama u klubu su međuljuski odnosi visoko kotirani i želimo da naglasimo da imamo veliku zahvalnost prema Iliji Stolici na profesionalnom radu i na postignutim rezultatima koje je ostvario i na svemu što je postigao za naš klub.

FK Voždovac je klub koji je u samom vrhu tabele, klub koji igra najlepši fudbal i koji je za kratko vreme postao magnet za publiku. Za godinu dana sa Ilijom Stolicom na 44 utakmice, FK Voždovac je ostvario 20 pobeda, postigao preko 70 golova, a mreže Zmajeva su se retko tresle. Zoran Popović je proglašen najboljim golmanom u ligi u sezoni 2016/17, a Saša Ivković najbolji defanzivac u 2017-oj godini uvršten je u tim sezone. FK Voždovac je u četiri najbolje odbrane u ligi.

Strelci su bili raznovrsni, opasnost je pretila sa svih strana, petnaest različitih strelaca je bilo samo u ovoj polusezoni, a FK Voždovac se nalazi među pet najuspešnijih napada u Srbiji. Dejan Georgijević je u samom vrhu liste strelaca sa 9 postignutih golova, Andrija Luković postiže gol na svakih 90 minuta. Donošeni su trofeji za golove kola, za igrača meseca, vitrina Zmajeva je postajala sve bogatija.

FK Voždovac ima i reprezentativce, poput Filipovića i Ćirkovića koji su na spisku najjače selekcije Srbije, te omladinske i mlade reprezentativce naše zemlje Srećkovića, Blagojevića, Stuparevića, Maksimovića, ali i Crne Gore Milovića i Perovića.

Od 13.05.2017 i utakmice Partizanom do 29.10.2017 i utakmice sa Čukaričkim, napravljen je niz utakmica nepobedivosti Voždovca u gostima, odnosno pet ipo meseci se domaćini nisu radovali u susretima sa Zmajevima.

Ostvarena je najubedljivija pobeda u Superligi 30.09.2017 protiv Zemuna, a rezultat je bio 6:1.

Pred Voždovcem su padali i večiti gradski rivali, ali i jaki evropski velikani na neutralnim terenima tokom priprema.

Putovanje se svakako nastavlja i pisanje nove istorije, ali svako sa svojom olovkom u ruci. Iliji Stolici želimo puno uspeha u karijeri i znamo da će ih biti. Kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Za Iliju Stolicu kao prijatelja i kao saradnika i poslovnog radnika, vrata Voždovca su uvek otvorena i za neke nove destinacije i neka nova putovanja i neke nove lepše priče.

Ostavite komentar