KONFERENCIJA ZA MEDIJE – ZMAJEVIMA NA „KROV“ DOLAZI MAČVA

24/08/2017VESTI

 Zmajevi u narednom kolu dočekuju šabačku Mačvu na svom terenu. Svoja očekivanja pred medijima su izneli šef stručnog štaba Ilija Stolica i Nikola Ćirković.

„Znamo da nas očekuje jedna teška utakmica, naročito što gosti dolaze iz serije od tri poraza, ali isto tako se nadamo da će doći da se nadigravaju sa nama. Nakon remija u Subotici, mi težimo dobrom rezultatu i da uz osvajena tri boda odemo na reprezentativnu pauzu.“ – istakao je Nikola Ćirković.

 

„Pozivam i navijače da dođu u subotu na utakmicu i da nas podrže u velikom broju. Primetan je rast publike i verujemo da su prepoznali navijači naš kvalitet.“ – zaključio je Ćirković.

„Raduje me što je u svakoj utakmici primetan sve veći broj naših vernih navijača na tribinama, takođe i ljudi koji vole fudbal i što smo na našem stadionu uspeli da uspostavimo pravu sportsku atmosferu. U subotu očekujemo veliki broj ljubitelja fudbala na „krovu“, ali i naših pristalica i njihovu neizmernu podršku.“ – započeo je Ilija Stolica.

 

„Mačva je tim koji u ovom trenutku nema rezultate na nivou igara koje pruža. Sagledavajući analizu narednog protivnika, radi se o ekipi koja je uspela da postigne četiri gola u Ivanjici, u Subotici dva i sigurno je da dobro igraju u gostima. Takođe, poznajem i njihovog šefa stručnog štaba jako dobro, ekipa poseduje visok kvalitet i veoma dobro su organizovani. U subotu nas definitivno očekuje jedan dobar fudbalski meč.“ – kazao je Ilija Stolica, šef stručnog štaba Voždovca.

Ekipi se nakon povrede priključio i napadač Dejan Georgijević

Ostavite komentar