КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ЗМАЈЕВИ У СУБОТИЦИ

17/08/2017ВЕСТИ

У наредном колу Вождовац гостује екипи Спартака. Меч у Суботици се игра 19.08. у 19:00, а на данашњој конференцији присутнима су се обратили шеф стручног штаба Илија Столица и Никола Срећковић.

„Једно тешко гостовање и једна занимљива утакмица нас очекује, јер екипа Спартака има одличан старт у сезони као и ми, те ће публика имате прилику да види леп фудбал у Суботици. Можда је њихова предност што играју на домаћем терену, али ми смо усмерени на нас и на нашу идеју и искрено се надам да се кући враћамо са позитивним резултатом.“ – истакао је Никола Срећковић, фудбалер Вождовца.

„Очекује на озбиљан и организован противник. Тренера Спартака добро познајем и ценим, својим квалитетом и радом је очигледно направио за ово кратко време озбиљну такмичарску екипу и резултати које бележе у почетку сезоне довољно говоре.“ – започео је Илија Столица.

„Ми имамо одличан старт, такође и гледамо наставак сезоне са нашим амбицијама и мислим да ћемо имати шта да покажемо публици у Суботици, за коју се надам да ће доћи у великом броју, јер две екипе и Спартак и Вождовац заслужују да буду испраћене на прави начин после успешних стартова у првом делу сезоне.“ -надовезао се Столица.

Оставите коментар