KONFERENCIJA ZA MEDIJE – ZMAJEVI U SUBOTICI

17/08/2017VESTI

U narednom kolu Voždovac gostuje ekipi Spartaka. Meč u Subotici se igra 19.08. u 19:00, a na današnjoj konferenciji prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i Nikola Srećković.

„Jedno teško gostovanje i jedna zanimljiva utakmica nas očekuje, jer ekipa Spartaka ima odličan start u sezoni kao i mi, te će publika imate priliku da vidi lep fudbal u Subotici. Možda je njihova prednost što igraju na domaćem terenu, ali mi smo usmereni na nas i na našu ideju i iskreno se nadam da se kući vraćamo sa pozitivnim rezultatom.“ – istakao je Nikola Srećković, fudbaler Voždovca.

„Očekuje na ozbiljan i organizovan protivnik. Trenera Spartaka dobro poznajem i cenim, svojim kvalitetom i radom je očigledno napravio za ovo kratko vreme ozbiljnu takmičarsku ekipu i rezultati koje beleže u početku sezone dovoljno govore.“ – započeo je Ilija Stolica.

„Mi imamo odličan start, takođe i gledamo nastavak sezone sa našim ambicijama i mislim da ćemo imati šta da pokažemo publici u Subotici, za koju se nadam da će doći u velikom broju, jer dve ekipe i Spartak i Voždovac zaslužuju da budu ispraćene na pravi način posle uspešnih startova u prvom delu sezone.“ -nadovezao se Stolica.

Ostavite komentar