КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ЗМАЈЕВИ СПРЕМНИ ЗА ЗВЕЗДУ

02/08/2018ВЕСТИ

Утакмица са Црвеном звездом је следећа у оквиру Суперлиге. Змајеви су спремни за нову градску причу. На кров долази комшија са Топчидера.

Треба напоменути да ће фудбалери Вождовца на том мечу носити дресове са логотипом фондације „заједно за живот“ и на тај начин подржати акцију „заједно померамо границе фудбала“.

„Улазимо у утакмицу пољуљани резултатом из Новог Сада, где смо објективно морали да направимо мало више. Наша екипа која је квалитетнија од Пролетера је подбацила у неким сегментима игре, који нас је коштао резултата.“ – направио је увод шеф стручног штаба Бранко Војиновић.

„Звезда долази у добром расположењу, уз неколико европских победа и добар старт у првенству, али Вождовац је показао претходних сезона овде на крову нико против нас није фаворит. Мислим да ћемо се добро показати у мечу који је испред нас, верујемо у наш квалитет, верујемо у наш рад, верујемо у наш клуб који стоји иза нас, сигурно ћемо показати најбоље што можемо и покушати да зауставимо Звезду у том њиховом добром налету резултата.“ – скенирао је добро Бранко Војиновић наредног ривала.

„Свака утакмица са Звездом је посебна, али ова у суботу ће бити мало другачија. Морам да напоменем да је велика част фудбалском клубу Вождовац, руководству и играчима, те свим људима који раде да ћемо имати ту част да будемо део хуманитарне организације „Заједно за живот“.“ – започео је капитен Павловић своје излагање на конференцији. Захваливши се испред клуба у име свих.

„Захвалио би се овом приликом господину Симићу који нам је пружио ту шансу и надам се да ово неће бити ни први ни последњи пут да се неке лепе ствари дешавају.“

Павловић се након тога окренуо самој утакмици : „Звезда је оозбиљна екипа и у великом налету. Покушаћемо да искористимо и њен замор великих европских утакмица и да остваримо повољан резултат код нас на крову.“

Уследило је питање новинара везано за предности и мане Црвене звезде, Бранко Војиновић је добро анализирао наредног ривала: „Подлога на којој тренирамо, а на коју они долазе једном у сезони је предност за нас. О манама звезде, тешко је говорити, сигурно их имају, али мислимо да замор материјала би требало да дође до изражаја у утакмици коју играмо у суботу. Пре два дана су имали утакмицу, не сумњамо да ће правити ротације и да ће покушати да одморе неке играче који су се истрошили у протеклом периоду, али без обзира на тим и екипу која нам долази ми верујемо у себе, наш квалитет и верујемо у оно што радимо и покушаћемо да то претворимо у добар резултат.“

 

Оставите коментар