KONFERENCIJA ZA MEDIJE – ZMAJEVI SPREMNI ZA ZVEZDU

02/08/2018VESTI

Utakmica sa Crvenom zvezdom je sledeća u okviru Superlige. Zmajevi su spremni za novu gradsku priču. Na krov dolazi komšija sa Topčidera.

Treba napomenuti da će fudbaleri Voždovca na tom meču nositi dresove sa logotipom fondacije „zajedno za život“ i na taj način podržati akciju „zajedno pomeramo granice fudbala“.

„Ulazimo u utakmicu poljuljani rezultatom iz Novog Sada, gde smo objektivno morali da napravimo malo više. Naša ekipa koja je kvalitetnija od Proletera je podbacila u nekim segmentima igre, koji nas je koštao rezultata.“ – napravio je uvod šef stručnog štaba Branko Vojinović.

„Zvezda dolazi u dobrom raspoloženju, uz nekoliko evropskih pobeda i dobar start u prvenstvu, ali Voždovac je pokazao prethodnih sezona ovde na krovu niko protiv nas nije favorit. Mislim da ćemo se dobro pokazati u meču koji je ispred nas, verujemo u naš kvalitet, verujemo u naš rad, verujemo u naš klub koji stoji iza nas, sigurno ćemo pokazati najbolje što možemo i pokušati da zaustavimo Zvezdu u tom njihovom dobrom naletu rezultata.“ – skenirao je dobro Branko Vojinović narednog rivala.

„Svaka utakmica sa Zvezdom je posebna, ali ova u subotu će biti malo drugačija. Moram da napomenem da je velika čast fudbalskom klubu Voždovac, rukovodstvu i igračima, te svim ljudima koji rade da ćemo imati tu čast da budemo deo humanitarne organizacije „Zajedno za život“.“ – započeo je kapiten Pavlović svoje izlaganje na konferenciji. Zahvalivši se ispred kluba u ime svih.

„Zahvalio bi se ovom prilikom gospodinu Simiću koji nam je pružio tu šansu i nadam se da ovo neće biti ni prvi ni poslednji put da se neke lepe stvari dešavaju.“

Pavlović se nakon toga okrenuo samoj utakmici : „Zvezda je oozbiljna ekipa i u velikom naletu. Pokušaćemo da iskoristimo i njen zamor velikih evropskih utakmica i da ostvarimo povoljan rezultat kod nas na krovu.“

Usledilo je pitanje novinara vezano za prednosti i mane Crvene zvezde, Branko Vojinović je dobro analizirao narednog rivala: „Podloga na kojoj treniramo, a na koju oni dolaze jednom u sezoni je prednost za nas. O manama zvezde, teško je govoriti, sigurno ih imaju, ali mislimo da zamor materijala bi trebalo da dođe do izražaja u utakmici koju igramo u subotu. Pre dva dana su imali utakmicu, ne sumnjamo da će praviti rotacije i da će pokušati da odmore neke igrače koji su se istrošili u proteklom periodu, ali bez obzira na tim i ekipu koja nam dolazi mi verujemo u sebe, naš kvalitet i verujemo u ono što radimo i pokušaćemo da to pretvorimo u dobar rezultat.“

 

Ostavite komentar