KONFERENCIJA ZA MEDIJE – ZMAJEVI ORNI ZA NIŠLIJE

21/04/2017VESTI

„Unapred se radujemo utakmici u Nišu“. – započeo je šef stručnog štaba Ilija Stolica.

„Spremni smo i što se zdravstvenog biltena tiče svi su u pogonu. Ekipa je orna i osvežena i mislim da je ovo prava plej of utakmica u kojoj treba da pokažemo kako želimo da završimo prvenstvo.“ – nastavio je Ilija Stolica.

„Svaki respekt za ekipu Radničkog, to je klub sa velikom tradicijom. Poštovanje svakako i za stručni štab i njihovog trenera kojeg izuzetno cenim. Igrački kadar je fenomenalan. Klub koji pretenduje takođe na Evropu i sve ljubitelje fudbala očekuje jedan zanimljiv i kvalitetan fudbal.“ – završio je šef stručnog štaba Voždovca, Ilija Stolica.

Nemanja Nikolić je takođe spreman za meč: „Igramo protiv ekipe koja ima slične ambicije kao i mi. Utakmica će biti podjednako teška za obe ekipe, bez obzira što se igra u Nišu. Mi imamo svoje ambicije i svoj plan. Znamo šta želimo da ostvarimo ove sezone. Pružićemo svoj maksimum i kao u svakoj utakmici idemo na tri boda. Znamo da Radnički ima dobrog trenera i pojedince na terenu, takođe i sličnu filozofiju igre i rada kao i mi. Analizirali smo ih dobro i ulazimo sa velikim respektom.“ – izjavio je Nemanja Nikolić.

Ostavite komentar