КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ЗМАЈЕВИ ОРНИ ЗА НИШЛИЈЕ

21/04/2017ВЕСТИ

“Унапред се радујемо утакмици у Нишу”. – започео је шеф стручног штаба Илија Столица.

“Спремни смо и што се здравственог билтена тиче сви су у погону. Екипа је орна и освежена и мислим да је ово права плеј оф утакмица у којој треба да покажемо како желимо да завршимо првенство.” – наставио је Илија Столица.

“Сваки респект за екипу Радничког, то је клуб са великом традицијом. Поштовање свакако и за стручни штаб и њиховог тренера којег изузетно ценим. Играчки кадар је феноменалан. Клуб који претендује такође на Европу и све љубитеље фудбала очекује један занимљив и квалитетан фудбал.” – завршио је шеф стручног штаба Вождовца, Илија Столица.

Немања Николић је такође спреман за меч: “Играмо против екипе која има сличне амбиције као и ми. Утакмица ће бити подједнако тешка за обе екипе, без обзира што се игра у Нишу. Ми имамо своје амбиције и свој план. Знамо шта желимо да остваримо ове сезоне. Пружићемо свој максимум и као у свакој утакмици идемо на три бода. Знамо да Раднички има доброг тренера и појединце на терену, такође и сличну филозофију игре и рада као и ми. Анализирали смо их добро и улазимо са великим респектом.” – изјавио је Немања Николић.

Оставите коментар