KONFERENCIJA ZA MEDIJE – ZMAJEVI NAPADAJU ZEMUNCE

28/09/2017VESTI

Strelac jednog od najlepših golova u sezoni, Marko Putinčanin i trostruki asistent u pobedi Voždovca u gradu koji je igrao kvalifikacije za ligu Evrope Borko Duronjić, danas su se obratili medijima.

„Sigurno da nas očekuje težak meč, ali ništa teži u odnosu na prethodne koje smo odigrali. Ukoliko budemo ušli dovoljno motivisani i skoncentrisani, mislim da rezultat neće izostati. Sigurno je da neće biti lako. Zemun ima seriju dobrih rezultata, ali i mi iza sebe imamo dobru igru i na krilima smo pobede iz Lučana. Što je najbitnije odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Svi smo puni samopouzdanja i jedva čekamo da počne utakmica“. – istakao je Marko Putinčanin.

„Spremamo se za Zemun, kao i za svaku drugu utakmicu. Dolazi nam ekipa koja je veoma čvrsta, ali naš cilj je da uzmemo nova tri boda. Neće biti lako. Ipak, stručni štab nas je pripremio za susret kod kuće, imamo motiva, pogotovo posle dve velike pobede u gostima, protiv Mladosti i u Kruševcu, te i sada idemo da osvojimo nova tri boda.“ – nadovezao se Duronjić.

Duronjić i Putinčanin su ovom prilikom pozvali navijače da ih podrže u što većem broju i zahvalili se na podršci u Lučanima!

Ostavite komentar