КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ЗМАЈЕВИ НА ЧАИРУ

09/08/2018ВЕСТИ

На данашњој конференцији за медије, присутним новинарима су се обратили шеф стручног штаба Бранко Војиновић и фудбалер Андрија Луковић.

„Као и све утакмице до сада, наша обавеза је да играмо квалитетно и да играмо на победу. Имамо изузетно захтевну утакмицу против противника који је квалитетан, који је сачувао састав од прошле године и надоградио га са неколико квалитетних и искусних играча.“ – истакао је Бранко Војиновић.

„Сигурно је да нећемо имати лак задатак, али оно што нас охрабрује је друго полувреме против Црвене звезде, где смо показали да можемо да доминирамо, да можемо да се боримо и против негативног резултата, али и да покажемо да можемо квалитено да играмо.“ – нагласио је шеф стручног штаба Вождовца.

„Очекује нас сутра једна веома тешка утакмица против екипе која се доказала у Европи. Међутим, ми на свакој утакмици идемо на победу, тако ће бити и сутра. Желимо да покажемо да игру из другог полувремена против Звезде можемо да пружимо деведесет минута. Никоме не претимо, али знамо колико вредимо и желимо да се покажемо у што бољем светлу.“ – изјавио је Андрија Луковић.

 

Оставите коментар