KONFERENCIJA ZA MEDIJE – ZMAJEVI NA ČAIRU

09/08/2018VESTI

Na današnjoj konferenciji za medije, prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Branko Vojinović i fudbaler Andrija Luković.

„Kao i sve utakmice do sada, naša obaveza je da igramo kvalitetno i da igramo na pobedu. Imamo izuzetno zahtevnu utakmicu protiv protivnika koji je kvalitetan, koji je sačuvao sastav od prošle godine i nadogradio ga sa nekoliko kvalitetnih i iskusnih igrača.“ – istakao je Branko Vojinović.

„Sigurno je da nećemo imati lak zadatak, ali ono što nas ohrabruje je drugo poluvreme protiv Crvene zvezde, gde smo pokazali da možemo da dominiramo, da možemo da se borimo i protiv negativnog rezultata, ali i da pokažemo da možemo kvaliteno da igramo.“ – naglasio je šef stručnog štaba Voždovca.

„Očekuje nas sutra jedna veoma teška utakmica protiv ekipe koja se dokazala u Evropi. Međutim, mi na svakoj utakmici idemo na pobedu, tako će biti i sutra. Želimo da pokažemo da igru iz drugog poluvremena protiv Zvezde možemo da pružimo devedeset minuta. Nikome ne pretimo, ali znamo koliko vredimo i želimo da se pokažemo u što boljem svetlu.“ – izjavio je Andrija Luković.

 

Ostavite komentar