KONFERENCIJA ZA MEDIJE – VOŽDOVAC U SURDULICI

02/11/2017VESTI

Na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili trener Aleksandar Linta i golman Zoran Popović.

Stručni štab je dobro analizirao ekipu iz Surdulice: „Očekuje nas teška i neizvesna utakmica. Ekipa Radnika je neugodan protivnik. Uradili smo analize i uspeli da prikupimo sve njihove osobine, kako dobre, tako i malo manje dobre. Međutim, mi nikada našu igru nismo bazirali na igri protivnika, trudićemo se da to bude i u subotu, jer želimo da budemo dosledni našem sistemu i našem stilu igre. Akcenat želimo da bacimo na igru i da iz te igre dođemo do rezultata.“ – ističe Aleksandar Linta.

Akcenat je na igri svakako, očekuje se meč u kojem će publika uživati u pravom fudbalskom događaju za sladokusce: „Nadamo se jednoj pravoj sportskoj utakmici, gde će svi fudbalski aspekti biti prisutni. Očekujemo fer utakmicu, pa neka bolja ekipa pobedi.“

Kadrovska slika je takođe sve povoljnija: „Luković i Blagojević su u fazi oporavka, ali imamo apsolutno poverenje u sve igrače koji će biti u protokolu, oni poseduju kvalitet i zato jesu sa nama.“ – završio je Linta

„Očekuje nas dobra utakmica, jer Radnik totalno drugačije igra kao domaćin. Na našem terenu su igrali zatvorenije. Očekujem da budu ofanzivniji i da bude otvorena utakmica i da će ljubitelji fudbala imati dosta toga da vide u subotu.“ – naglašava Popović.

„Mi na jedan način imamo imperativ pobede, posle poraza od Čukaričkog, jer smo imali sve u svojim rukama do pred sam kraj meča. Ostaje žal, jer smo ispustili tri boda, a iz Surdulice hoćemo da se vratimo sa pobedom i da nastavimo gde smo stali pre Čukaričkog.“ – optimista je čuvar mreže Voždovca.

Ostavite komentar