KONFERENCIJA ZA MEDIJE – VOŽDOVAC U KRUŠEVCU

19/05/2017VESTI

U poslednjem kolu super lige Voždovac gostuje ekipi Napretka u Kruševcu. Na konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i kapiten Miloš Pavlović.

„Imamo ispred sebe protivnika koji je takođe gajio ambicije za izlazak u Evropu. Ekipa i klub koji su organizovani na vrhunskom nivou, jedan od svetlih primera ne samo u ovom prvenstvu, nego i u poslednje vreme. Tu mislim i po filzofiji igre i po organizaciji.“ – započeo je Stolica.

„U nedelju na terenu će se susresti dve ekipe, dva kluba koji su svetli primeri u srpskom fudbalu, tako da bih voleo da vidim ispunjene tribine u Kruševcu, jer znamo da je tamo uvek dobra fudbalska atmosfera, zbog toga se radujemo unapred susretu. Ono što je važno jeste da se sezona završi na najbolji mogući način uz ambijent koji zaslužuju i jedan i drugi klub.“ – istakao je Ilija Stolica, šef stručnog štaba Voždovca.

„Očekuje nas interesantna utakmica, a biće to duel dve ekipe koje gaje sličan stil igre, takođe bih pozvao i navijače da dođu u što većem broju, a nadam se da ćemo sezonu uspeti da završimo pobedom u Kruševcu.“ – nadovezao se kapiten Pavlović.

Ostavite komentar