КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ВОЖДОВАЦ У КРУШЕВЦУ

19/05/2017ВЕСТИ

У последњем колу супер лиге Вождовац гостује екипи Напретка у Крушевцу. На конференцији за медије, присутнима су се обратили шеф стручног штаба Илија Столица и капитен Милош Павловић.

“Имамо испред себе противника који је такође гајио амбиције за излазак у Европу. Екипа и клуб који су организовани на врхунском нивоу, један од светлих примера не само у овом првенству, него и у последње време. Ту мислим и по филзофији игре и по организацији.” – започео је Столица.

“У недељу на терену ће се сусрести две екипе, два клуба који су светли примери у српском фудбалу, тако да бих волео да видим испуњене трибине у Крушевцу, јер знамо да је тамо увек добра фудбалска атмосфера, због тога се радујемо унапред сусрету. Оно што је важно јесте да се сезона заврши на најбољи могући начин уз амбијент који заслужују и један и други клуб.” – истакао је Илија Столица, шеф стручног штаба Вождовца.

“Очекује нас интересантна утакмица, а биће то дуел две екипе које гаје сличан стил игре, такође бих позвао и навијаче да дођу у што већем броју, а надам се да ћемо сезону успети да завршимо победом у Крушевцу.” – надовезао се капитен Павловић.

Оставите коментар