KONFERENCIJA ZA MEDIJE – VOŽDOVAC SPREMAN ZA SPARTAK

07/12/2017VESTI

Voždovac u narednom meču dočekuje ekipu Spartaka.

Na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i golman Zoran Popović.

„Sutra će za sve ljubitelje dobrog fudbala biti jedan lep dan. Po mom mišljenju, sastaju se dve ekipe koje su po mnogo čemu obeležile ovaj deo takmičenja i ovu jesenju polusezonu. Dve ekipe koje su najprijatnije iznenađenje i siguran sam da će biti jedinstven praznikza sve ljubitelje fudbala.“ – započeo je Stolica.

„Nije puno puta bilo prilike da dve ekipe koje nisu na početku prvenstva važile za favorite, za treće i četvrto mesto, dođu u tu poziciju isključivo svojom zaslugom, kvalitetnim radom i kvalitetima ekipe. Kolega Veselinović koga izuzetno cenim, radi fantastičan posao i to me raduje, znam da će na pravi način znati da pripremi svoju ekipu. Isto tako i mi se pripremamo da sa svojim modelom, svojom idejom i svojim stilom igre, pokažemo da se na krovu igra lep i kvalitetan fudbal, te i obradujemo svoje navijače. Nadam se da će doći u velikom broju da nas podrže, jer su nam izuzetno važni, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo sa pobedom i sa nova tri boda.“ – istakao je Stolica.

Na pitanje novinara, vezano za igrački kadar, strateg Voždovca je odgovorio: „Nema potrebe obrazlagati da li imamo suspendovanih igrača ili povređenih. Imamo probleme, Gajić i Putinčanin ne mogu da sudeluju zbog suspenzija, a Pavlović koji se vraća sa suspenzije je bolestan, a Ivković je u Ivanjici izmenjen zbog povrede i nismo sigurni da li će moći da nastupa sutra. Biće zanimljivih detalja u sutrašnjem meču i ono što mi je važno, igrači koji su naviknuti na rotacije koje pravimo su spremni i mislim da svi jedva čekaju da zauzmu mesto u startnoj postavi. Bez obzira ko bude na terenu, ne samo da će dati svoj maksimum, znam da će znati da nađe put do pobede, na način kakav mi priželjkujemo.“ – zaključio je šef struke Voždovca.

„Dolazi nam ekipa Spartaka koja je pokazala da igra odličan fudbal i koja zna šta želi, ali i mi znamo šta želimo. Jako nam je bitno da se pokažemo u najboljem svetlu i da ostvarimo pobedu u sutrašnjem meču.“ – konkretan je bio Popović i dodao,  „Očekujemo taktičko nadmudrivanje i da će biti dosta toga što će moći da se pokaže publici, publika će imati priliku da uživa u dobrom fudbalu i ovom prilikom pozivam navijače da dođu u što većem broju, jer nam znači njihova podrška.“ – istakao je čuvar mreže Voždovca.

Na pitanje novinara, od koga preti opasnost, Popović je odgovorio: „Spartak je dobar kao tim, imaju dosta različitih strelaca. Ipak mi gledamo u svoje dvorište i nama je najbitnije da dobro uđemo u utakmicu, ispunimo šta želimo, budemo jako strpljivi i verujemo da možemo da ostvarimo pobedu.“

 

Ostavite komentar