КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ВОЖДОВАЦ ГОСТУЈЕ У НОВОМ САДУ

26/07/2018ВЕСТИ

На данашњој конференцији за медије, уочи надолазећег меча са Пролетером, своја очекивања су изнели шеф струке Бранко Војиновић и Александар Јешић, стрелац победоносног гола у мечу против Бачке.

„У добром расположењу идемо у Нови Сад. Добили смо прву утакмицу против Бачке, што је изузетно значајно за нас и за веровање у оно што радимо и како играмо. У једној лепој атмосфери одлазимо да покажемо да смо квалитетни, да имамо квалитетан тим и да игра Вождовца напредује из кола у коло, те да ћемо то показати у Новом Саду.“ – истакао је Бранко Војиновић.

„Не познајемо екипу Пролетера пуно, а овим путем им честитам на уласку у Супер лигу. Сигурно је да ћемо се припремити што боље за утакмицу имали довољно времена да се одморимо. Улазимо са добром атмосфером, покушаћемо да наметнемо свој ритам, али и да играмо нашу игру и да играмо оно што тренирамо. Пре свега оно што се будемо договорили у свлачионици, желимо да пренесемо терен, како бисмо на крају изашли са позитивним исходом.“ – надовезао се Јешић.

Играчки кадар је комплетан: „Све што је било спремно за Бачку, спремно је и за Пролетер. Имали смо седам дана да залечимо неке ране које смо имали у претходном периоду тако да је сада играчки кадар спреман за утакмицу у Новом Саду.“ – завршио је Војиновић.

 

Оставите коментар