KONFERENCIJA ZA MEDIJE – VOŽDOVAC GOSTUJE U NOVOM SADU

26/07/2018VESTI

Na današnjoj konferenciji za medije, uoči nadolazećeg meča sa Proleterom, svoja očekivanja su izneli šef struke Branko Vojinović i Aleksandar Ješić, strelac pobedonosnog gola u meču protiv Bačke.

„U dobrom raspoloženju idemo u Novi Sad. Dobili smo prvu utakmicu protiv Bačke, što je izuzetno značajno za nas i za verovanje u ono što radimo i kako igramo. U jednoj lepoj atmosferi odlazimo da pokažemo da smo kvalitetni, da imamo kvalitetan tim i da igra Voždovca napreduje iz kola u kolo, te da ćemo to pokazati u Novom Sadu.“ – istakao je Branko Vojinović.

„Ne poznajemo ekipu Proletera puno, a ovim putem im čestitam na ulasku u Super ligu. Sigurno je da ćemo se pripremiti što bolje za utakmicu imali dovoljno vremena da se odmorimo. Ulazimo sa dobrom atmosferom, pokušaćemo da nametnemo svoj ritam, ali i da igramo našu igru i da igramo ono što treniramo. Pre svega ono što se budemo dogovorili u svlačionici, želimo da prenesemo teren, kako bismo na kraju izašli sa pozitivnim ishodom.“ – nadovezao se Ješić.

Igrački kadar je kompletan: „Sve što je bilo spremno za Bačku, spremno je i za Proleter. Imali smo sedam dana da zalečimo neke rane koje smo imali u prethodnom periodu tako da je sada igrački kadar spreman za utakmicu u Novom Sadu.“ – završio je Vojinović.

 

Ostavite komentar