KONFERENCIJA ZA MEDIJE – VOŽDOVAC DOČEKUJE BAČKU

19/07/2018VESTI

Zmajevi u prvom kolu sezone 2018/19 dočekuju ekipu Bačke. Očekivanja pred meč su izneli šef stručnog štaba Branko Vojinović i fudbaler Borko Duronjić.

Stadion: FK Voždovac
Datum: 21.07.2018.
Vreme: 20:00

„Želimo da potvrdimo ambiciju koju imamo, a to je da se plasiramo u plej of, da napravimo korak napred i da pokušamo da se umešamo u bitku za Evropu. Ova utakmica nam je izuzetno značajna da pobedimo, da pokažemo da posedujemo kvalitet, jer imamo atmosferu koja može da nas dovede do cilja koji je pred nama.“ – istakao je na konferenciji za medije šef struke Branko Vojinović.

„U periodu iza nas, kompletirali smo se dolaskom Lukovića, tako da imamo respekatbilan kadar za ambicije i ciljeve koje smo zacrtali.“ – dodao je Vojinović.

 

Borko Duronjić je nakon šefa izneo svoja očekivanja: „Svaki početak je težak. Prošao je period priprema i sad sledi deo koji smo svi čekali, a to je liga. Nadam se da ćemo opravdati na terenu sve što šef bude tražio od nas,  daćemo sto procenata svojih mogućnosti kako bismo uzeli tri boda, tri boda koja su nam preko potrebna za ostvarivanje cilja i bitku za plej of. „

Usledilo je pitanje novinara, vezano za paralelu u odnosu na tim od prošle sezone: „Tim nije puno promenjen u odnosu na prošlu sezonu, što je dobro za nas. Veliki broj igrača je ostao na okupu, pogotovo iz prvih jedanaest. Došlo je nekoliko iskusnih igrača koji će sigurno doneti kvalitet svojim iskustvom, ali je potrebno određeno vreme da uđu u naš sistem i ne sumnjam u taj kvalitet i iskustvo da će nam doneti dosta dobrih stvari u nastavku prvenstva.“ – nadovezao se Branko Vojinović, šef stručnog štaba Voždovca.

 

Ostavite komentar