КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ВОЈВОДИНА НА ДУШАНОВЦУ

08/09/2017ВЕСТИ

На данашњој конференцији за медије, присутнима су се обратили шеф стручног штаба Илија Столица и голман Змајева Зоран Поповић.

„Пре свега нас очекује лепа фудбалска представа, јер екипа Војводине игра офанзиван фудбал, слично попут нас. Јаки су и индивидуално и колективно. Међутим, ми имамо наше циљеве ове године и у сваку утакмицу улазимо да прославимо победу на крају.“ – започео је Поповић.

„Ова утакмица је доста важна за нас, након утакмице са Мачвом. Даћемо све од себе да упишемо нова три бода која нас још више учвршћују на врху табеле.“ – нагласио је Поповић.

„Испред себе имамо једног великог противника. Екипа Војводине је остварила низ добрих резултата, иако иза себе има викенд са неповољним скором.“ – надовезао се шеф стручног штаба Илија Столица.

„Репрезентативну паузу смо искористили да изменимо ствари које нису функционисале. Одморимо се пре свега, опоравимо и спремни да уђемо у дуел са Војводином. Сигуран сам да ће утакмица за наше навијаче и за публику бити изузетно лепа и атрактивна, те их позивамо да нас подрже у што већем броју. Значајна нам је њихова подршка, као што је значајна и чињеница да се број гледалаца увећава. То су лепе и квалитетне ствари, јер увек је добро играти пред пуним трибинама, а ми смо спремни и орни и једва чекамо да се вратимо у такмичарски ритам.“ – истакао је Столица.

 

Оставите коментар