КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – СА ПУБЛИКОМ НА ЧАЧАНЕ

03/08/2017ВЕСТИ

На данашњој конференцији за медије, присутнима су се обратили шеф стручног штаба Илија Столица и дефанзивац Саша Ивковић. Вождовац дочекује Борац у суботу 05.08.2017 у 20:00.

“Очекивања пред трећи меч у овој сезони су усмерена ка освајању нова три бода.” – започео је Илија Столица.

Веома важно по нас је што смо већ у другом колу, након прве утакмице направили добар резултат. Такође је веома важно да су обе утакмице без примљеног гола.” – надовезао се шеф струке Вождовца.

“Очекује нас противник према коме имамо велики респект, јер знамо шта значи име Борца у српском фудбалу. Тренера Борца изузетно ценим, резултати Чачана можда нису на нивоу, али знамо и да то није њихова реална снага и сигуран сам да ће се претставити у тотално другом издању на нашем стадиону.” – осврнуо се Столица и на долазак Борца на “кров”.

“Посебно ме радује чињеница да публика може дође на наш стадион и позивам све да буду присутни у што већем броју и да подрже момке и нашу екипу, јер играма и приступом на терену сигурно и заслужујемо да имамо што је могуће већу могућу подршку. ” – истакао је Илија Столица.

“Екипа Борца излази из два пораза и морамо имати на уму да ће покушати да овоје бар бод и сигурно ће бити мотивисани на нашем стадиону. Временски услови ће бити тешки, али се морамо усредсредити да наметнемо нашу игру, да идемо на три бода и покушамо да добијемо утакмицу у суботу.” – сматра Саша Ивковић.

“Враћа нам се и публика, што је додатни мотив за нас и сви желимо да донесемо три нова бода после суботње утакмице, јер би нам доста значило.” – закључио је Саша Ивковић.

 

Оставите коментар